Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα

Αφίσα της απεργίας
Κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους άνεργους, για συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία, απευθύνει η ΓΣΕΕ «σε συνεργασία με την ΑΔΕΔΥ και τους...
αντιπροσωπευτικούς φορείς της κοινωνίας των πολιτών, που έχουν πληγεί από τις συνεχιζόμενες καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας και της υπερφορολόγησης».

Οι συνδικαλιστικές ενώσεις διοργανώνουν στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί της Τετάρτης απεργιακό συλλαλητήριο στο οποίο με δικό τους πλαίσιο αριστερές οργανώσεις συμμετέχουν η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων για τον Συντονισμό, η Συνομοσπονδία Συνταξιούχων, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής, επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς.

Στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «ακολουθώντας τις ίδιες καταστροφικές πολιτικές για κοινωνία και οικονομία, φορτώνει στις πλάτες μισθωτών και συνταξιούχων νέα δυσβάστακτα μέτρα. Η συνεχής επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών αντικατοπτρίζει μια ανεξέλεγκτα καθοδική πορεία που κάποιοι κάνουν ότι δεν την βλέπουν».


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: