Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Η «αποστολή» Ζαγοράκη να φέρει κοντά Σαββίδη – Μητσοτάκη


… και ο Παοκτζής Αδωνης

Δεν γνωρίζουμε αν η επίθεση φιλίας του Αδωνη Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ και δευτερευόντως στον Ιβαν Σαββίδη είναι αποτέλεσμα της...
επιτυχούς αποστολής που λέγεται ότι είχε αναλάβει αρκετό καιρό τώρα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης, δηλαδή να ρίξει γέφυρες φιλίας ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο του δικεφάλου του Βορρά και του προέδρου του κόμματος… Διότι περισσότερο μοιαζει με προσωπική πρωτοβουλία του αντιπροέδρου (απο αυτές τις «υπερβολικές» μάλιστα), στην προσπάθεια του να επιδείξει κομματική νομιμοφροσύνη σε μια στιγμή που οι σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – όπως ακούγεται, είναι «παγωμένες»!

Δηλαδή του στυλ «Πρόεδρε δεν χρειάζεται να μου το ζητήσεις το έκανα μόνος μου»! Άλλωστε τη γραμμή την είχε περιγράψει μια χαρά στην αρχή της εβδομάδας η Μαρία Σπυράκη (με κείμενο της στον «Φιλελεύθερο»), που ήταν διακριτική τόσο με τον δικέφαλο όσο και με τον πρόεδρο του… Βεβαίως ο Αδωνης ως πληθωρική προσωπικότητα και φασαριόζος το πήγε ενα βήμα παρακάτω και εμφανίστηκε περισσότερο ως οπαδός με τις δηλώσεις του σε τοπικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης λέγοντας οτι «Ο ΠΑΟΚ φέτος ειναι η καλύτερη ομάδα και ο πραγματικός πρωταθλητής»!

Γεγονός που δεν είναι βέβαιο ότι ικανοποίησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Αφού η συνέχεια της δήλωσης του «Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι ο κ. Σαββίδης είναι αντίπαλος μας. Η ΝΔ δεν εχει κανέναν επιχειρηματία αντίπαλο» ναι μεν ακούγεται ωραία, αλλά δεν είναι και πιστευτή! Δεδομένου ότι ο Ιβάν Σαββίδης πέρυσι είχε πει για τον Μητσοτάκη «Δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός. Και διώχνει τους επενδυτές»!

Για αυτό και η «αποστολή» Ζαγοράκη να φέρει κοντά τους δυο άνδρες είχε βρει τοίχο! Διότι ο Κυριάκος μπορεί να ξεχνά, αλλά δεν συγχωρεί εύκολα!

Βεβαίως η αυτοδυναμία θέλει θυσίες και η Θεσσαλονίκη κολακείες!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: