Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Με οκτώ ριάλιτι και σόου αλλά και με καθημερινή σειρά ο ΣΚΑΪ!

Σχετική εικόνα
Στην παραγωγή καθημερινής ελληνικής σειράς προχωράει ο ΣΚΑΪ τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Οι αποφάσεις ελήφθησαν και έχουν...
δοθεί οι κατευθύνσεις για τη δομή του προγράμματος της σεζόν 2018-2019, πάντα με στόχο να διατηρήσει ο ΣΚΑΪ την πρωτιά στην τηλεθέαση. Τα ήδη επιτυχημένα ριάλιτι, όπως το «Voice of Greece», το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» και φυσικά το «Survivor», θα παραμείνουν κυρίαρχα και την επόμενη σεζόν, τα δύο πρώτα έως τον χειμώνα του 2018 και το «Survivor» από τον Φεβρουάριο του 2019. Το «Voice of Greece», σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποκτήσει και «αδελφάκι», μια βερσιόν για μικρά παιδιά!

Η είδηση, όμως, για τον ΣΚΑΪ είναι ότι εισέρχεται στον χώρο της μυθοπλασίας. Ήδη έκλεισε η σειρά «Φτωχοί και Πλούσιοι», ξένο κόνσεπτ, σε σεναριακή απόδοση Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου. Η σειρά, με τη συμμετοχή γνωστών ονομάτων, θα ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Δεν θα είναι, όμως, η μόνη ελληνική σειρά, αφού έχει δοθεί το πράσινο φως για μία ακόμη ελληνική, εβδομαδιαία όμως, σειρά και το κανάλι εξετάζει σενάρια και προτάσεις.

Στα νέα σόου του ΣΚΑΪ προστίθεται το «My Man Can», για τη ζώνη prime time, σε καθημερινή προβολή. Επίσης, στην απογευματινή ζώνη επιστρέφει το «My Style Rocks», με πιθανή παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τα Σαββατοκύριακα αναμένεται να κρατηθεί το μείγμα ενημέρωσης και σόου, όπως τη φετινή σεζόν με τα ψυχαγωγικά μαγκαζίνο «Ooh la la» και «Dot» και την εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην prime time του Σαββάτου. Στον τομέα της ενημέρωσης δεν αναμένονται αλλαγές και όλες οι εκπομπές θα συνεχίσουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: