Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Βαρδινογιάννης και Μαρινάκης να αναλάβουν τις ευθύνες τους


Σαν σήμερα πριν από 28 χρόνια, το 1989, είχαμε την πρώτη ζωντανή εικόνα και το πρώτο δελ΄τιο ειδήσεων με τη Λιάνα Κανέλλη από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Σήμερα οι δημοσιογράφοι και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του Μεγάλου καναλιού παραμένουν απλήρωτοι επί 14 μήνες, έχοντας ξεπεράσει όλα τα όρια ανοχής, αντοχής και αξιοπρέπειας. Την ίδια ωρα με προκλητικό τρόπο εισπράττονται διαφημιστικά έσοδα δεκάδων εκατομμυρίων όλους αυτούς τους μήνες, βελτιώνοντας τη θέση των μετόχων και των Τραπεζών με τους εργαζόμενους να παραμένουν απλήρωτοι και να πένονται...

Η παράταση της διαπραγμάτευσης ανάμεσα στους μετόχους του «MEGA» και τις Τράπεζες,.. με ζητούμενο την διασφάλιση βιώσιμης λύσης για τον τηλεοπτικό σταθμό και την κατοχύρωση των θέσεων εργασίας αποτελεί πλέον άλλοθι με θύματα τους εργαζόμενους.
Η ΕΣΗΕΑ καλεί τους βασικούς μετόχους της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. Ιωάννη Βαρδινογιάννη και Ευάγγελο Μαρινάκη, καθώς και τους τραπεζίτες, οι οποίοι διεξάγουν τις σχετικές διαπραγματεύσεις, να αναλάβουν, επιτέλους, τις ευθύνες τους έναντι των 450 εργαζομένων και των οικογενειών τους. Η άμεση διασφάλιση της μισθοδοσίας είναι υποχρέωσή τους και δεν μπορούν να αρνούνται να την εκπληρώσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: