Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

«Πρώτη είδηση» και στην κακοκαιρία με…16,8


Η «Πρώτη είδηση» έκλεισε ένα μήνα στον αέρα και παρά την καθυστέρηση έναρξης του ενημερωτικού προγράμματος της ΕΡΤ κερδίζει συνέχεια έδαφος στην πρωινή ζώνη, ενώ παραμένει η εκπομπή με τα υψηλότερα νούμερα στη δημόσια τηλεόραση...

Η «Πρώτη είδηση» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τη Μαίρη Πολλάλη από τις 6 έως τις 10 έδειξε και στα δύσκολα με την κακοκαιρία και παρά τις αντίξοες συνθήκες, σημειώνεται πως τα περισσότερα τμήματα λειτουργούν με προσωπικό δύο ατόμων, εξαιτίας των υποχρεωτικών αδειών που πρέπει να χορηγηθούν ως το τέλος του χρόνου. Πρόκειται για άθλο και μάλιστα τις πολύ πρωινές ώρες που δεν είναι σε πλήρη λειτουργία έστω και ο μισός μηχανισμός.
Η «Πρώτη είδηση» έδειξε από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η θεομηνία στη Δυτική Αττική υψηλά αντανακλαστικά μεταδίδοντας διαρκώς πληροφορίες για τις χτυπημένες από την καταστροφική βροχόπτωση περιοχές σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο, βγάζοντας στον αέρα εγκλωβισμένους οδηγούς, αλλά και πολίτες που είχαν ανέβει στις ταράτσες και ζητούσαν βοήθεια.
Και τις επόμενες μέρες κινήθηκε με πλήρη κάλυψη των γεγονότων με ταχύτητα, αλλά και ψυχραιμία στη μετάδοση της πληροφορίας που είναι και το ζητούμενο συγκεντρώνοντας διψήφια νούμερα τηλεθέασης και κρατώντας την ΕΡΤ στον ανταγωνισμό δίνοντας υψηλά lead in στις επόμενες εκπομπές.
Την Παρασκευή οι τηλεθεατές επιβράβευσαν αυτήν την προσπάθεια δίνοντας την πρώτη ώρα τηλεθέαση στο 16,8 και μ.ο στο 12, νούμερα που είχαν να δουν στο ραδιομέγαρο από την εποχή Λυριτζή-Οικονόμου.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: