Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Προς (στενοχωρημένο;) κ. Αδωνι Γεωργιάδη, ενταύθα


 Δημήτρης Κανελλόπουλος

Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση του Αδωνι που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τις τηλεπωλήσεις, αλλά την έκανε την... «πατάτα» και την έπαθε: είναι διαφορετικό να πουλάς βιβλία, οπότε έχεις κι ένα πρόσχημα (πρόκειται για τη δουλειά μου, έλεγε), και διαφορετικό να πουλάς νανογιλέκα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...
 

Πλέον έπαψε να είναι τηλεβιβλιοπώλης, πλέον είναι τηλεπωλητής σκέτο. Και ήταν τέτοια η κατακραυγή, ήταν τόση η ντροπή για ένα κόμμα (σκεφτείτε πόσο σοβαρό θεωρείται ένα κόμμα όταν ο αντιπρόεδρος πουλάει νανογιλέκα στις εκπομπές τηλεπωλήσεων...), που έκανε πίσω ακόμα και ο Αδωνις!  

Σήμερα το πρωί βγήκε στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΪ 100.3. Σιγά την είδηση θα μου πείτε. Καλά τα λέτε, είχε βγει ξανά την Τρίτη, πριν τρεις μέρες. Βγαίνει τέσσερις πέντε φορές το μήνα συνήθως, μιλάμε ο Αρης κάνει πολύ καλή δουλειά. 

Σήμερα λοιπόν αναφέρθηκε και στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που αποτελεί, όπως είπε, μέρος του συστήματος που κατασκεύασε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Επανέλαβε μάλιστα ότι προ λίγου καιρού η «Εφ.Συν.» τον είχε κατηγορήσει για κάτι που υποτίθεται ότι είχε πει στην περίφημη εκδήλωση με τον Σάκη Μουμτζή αλλά όταν μεταδόθηκε το επίμαχο απόσπασμα έγινε σαφές ότι τα λόγια εκείνα δεν ήταν δικά του. Μπερδεύεστε, κύριε Αδωνι Γεωργιάδη, η Αυγή έκανε το λάθος βάζοντας στο στόμα σας λόγια του Σάκη Μουμτζή.

Αλλωστε στην επιστολή που μας στείλατε δεν μας (τρόπον τινά) κατακρίνατε για πράγματα που γράψαμε και δεν ισχύουν αλλά για την επιλογή των αποσπασμάτων που προβάλαμε. Πράγμα το οποίο είναι από μόνο του αστείο ως γεγονός, φυσικά κι εμείς ήμασταν που θα επιλέγαμε τι θα προβάλλουμε από μία δημόσια συζήτηση δύο και πλέον ωρών, αυτό έλειπε δα.

Ελάτε όμως, κύριε Γεωργιάδη, ας αφήσουμε τα πολιτικά και πείτε μας: ανέβηκαν οι πωλήσεις των νανογιλέκων μετά το δικό σας πουσάρισμα; Κι εσείς πόσο παίρνατε ως ποσοστό από το καθένα από αυτά; Έχετε βάλει και στο βιβλιοπωλείο σας νανογιλέκα; Θα πουλήσετε και κολλαγόνο όταν επιστρέψετε στις τηλεπωλήσεις; Ή θα τα πουλάει μόνο ο αδελφός σας; Γιατί δεν βάζετε στην εκπομπή σας και κουίζ με δύσκολες λέξεις; Πόλη της Θεσσαλίας με έξι γράμματα, «Λ_ρισα», ποια είναι, τηλεφωνήστε, μόλις 3 ευρώ το τηλεφώνημα.  

efysn

Δεν υπάρχουν σχόλια: