Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Η μάχη των δελτίων και η ώρα έναρξης

Στον ΑΝΤ1 Χατζηνικολάου – Μιχελάκης πιέζουν για να ξεκινούν μαζί με ΣΚΑΙ και STAR
Στην έναρξη των ανταγωνιστικών τους δελτίων ειδήσεων (στη ζώνη των 8) αποδίδουν ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιάννης Μιχελάκης τους λόγους για τους οποίους το δελτίο του ΑΝΤ1 κάποιες ημέρες κατά τη διάρκεια του μήνα χάνει την πρωτιά...

Το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο. Αντίθετα συνοδεύει τα δελτία από τη γέννηση της ιδιωτικής τηλεόρασης! Αφού κανένα δεν ξεκινάει στην ώρα του! Ολα ξεκινούν λίγα λεπτά νωρίτερα! Στην ουσία αυτό συμβαίνει για να προλάβουν πρώτοι να πιάσουν το κοινό της ενημέρωσης και να το κρατήσουν.
Μπορεί λοιπόν η ώρα έναρξης τους να θεωρείται ότι είναι στις 20.00 το βράδυ… τόσο όμως ο ΣΚΑΙ όσο και το STAR ξεκινούν από πέντε εως εξι λεπτά πιο πριν!
Το ίδιο σκέφτονται να κάνουν τώρα και στον ΑΝΤ1. Μάλιστα η συζήτηση ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, με αφορμή τις πλημμύρες στη Μανδρα που το δελτίο – λόγω των γεγονότων, ξεκινούσε 6 λεπτά νωρίτερα και με άνεση κατακτούσε την πρώτη θέση κάθε βράδυ!
Το σερί επιτυχιών όμως δεν συνεχίστηκε. Αφού από προχθες Δευτέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού επέστρεψε στην κανονική του ώρα και στις συνήθεις τηλεθεάσεις του.
Ετσι η πίεση που ασκείται τα τελευταία 24ωρα ώστε να επισπεύσουν κατά 6 λεπτά την έναρξη του δελτίου είναι τεράστια. Μιχελάκης και Χατζηνικολάου συμφωνούν ότι κάτι τέτοιο θα βελτιώσει τις επιδόσεις του καναλιού και θα αναδείξει περισσότερο τη δουλειά τους.

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: