Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Κανείς από ΤΑ ΝΕΑ δεν πρόσεξε τον Ψυχάρη


στην κηδεία του Καψή
Η αποσιώπηση μιας πληροφορίας πολλές φορές προκαλεί μεγαλύτερο «θόρυβο» από τη δημοσίευση της! Κάπως έτσι συνέβη και με «ΤΑ ΝΕΑ» στο ρεπορτάζ για την κηδεία του Γιάννη Καψή… Αφού η εφημερίδα δεν πρόσεξε μέσα στο πλήθος των πολιτικών και των δημοσιογράφων που είχαν συγκεντρωθεί στο Α’ Νεκροταφείο για το τελευταίο αντίο την παρουσία του πρώην εκδότη Σταύρου Ψυχάρη!...

Στο σχετικό κομμάτι που φιλοξενεί ο «Μικρό-πολιτικός» στη στήλη του με τίτλο «Αποχαιρετήσαμε τον Δάσκαλο Γιάννη Καψή» υπάρχει λεπτομερής αναφορά στα πρόσωπα που βρέθηκαν στην κηδεία, αλλά καμια κουβέντα για το πρώην αφεντικό που παρά την επιβαρυμένη του υγεία πήγε στο νεκροταφείο.
Είναι γεγονός όμως ότι η πλειοψηφία των στελεχών, των δημοσιογράφων και των άλλων εργαζομένων στον πρώην ΔΟΛ ταλαιπωρήθηκαν από τις επιλογές και τις αποφάσεις του Σταύρου Ψυχάρη το τελευταίο διάστημα… Και πιθανόν με αυτόν τον τροπο να εκφράζουν το θυμό τους!
Δεν είναι τελείως αδικαιολόγητη η συμπεριφορά τους, αλλά και η γενναιοδωρία – ειδικά σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν έβλαψε κανέναν!

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: