Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Συνάντηση Τσίπρα με Μπόμπολα;

Μπόμπολας - Τσίπρας
Αναμφίβολα η χρονιά που μόλις ξεκίνησε θα είναι ίσως από τις πλέον κρίσιμες για τα ΜΜΕ στο σύνολο της οχτάχρονης οικονομικής κρίσης… αφού θα οριστικοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό ο τηλεοπτικός χάρτης, ενώ θα γίνει ξεκάθαρο ποια συγκροτήματα Τύπου θα αντέξουν και κατά επέκταση ποιες εφημεριδες θα συνεχίσουν να εκδίδονται ή όχι...


Ο Φώτης Μπόμπολας του ΠΗΓΑΣΟΥ, αλλά και του MEGA το τελευταίο διάστημα επιδεικνύει μεγάλη κινητικότητα… δείχνοντας ενδιαφέρον τόσο για το μέλλον του ΔΟΛ όσο και για την επόμενη ημέρα του πρώην μεγάλου καναλιού.

Στο πλαίσιο αυτής της κινητικότητας… ο εκδότης των «Παραπολιτικών» και δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης αποκαλύπτει στη στήλη του στο ένθετο της εφημερίδας ότι στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, αμέσως μετά την πρωτοχρονιά δηλαδή, υπήρξε συνάντηση υψηλού επιπέδου για το μέλλον των ΜΜΕ, μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Φώτη Μπόμπολα τον οποίο συνόδευε ο Δημήτρης Μάρης της 24Media.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος έγραψε: «Μαθαίνω ότι ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε στις αρχές της εβδομάδας με τους Μπόμπολα – Μάρη».

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: