Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Σκληρή αντιπολίτευση από το νέο δελτίο του ΑΝΤ1 με ολίγη από Μητσοτάκη

Μιχελάκης - Χατζηνικολάου
Οι ισορροπίες που θα κρατήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου

Η στροφή του ΑΝΤ1 στην ενημέρωση… στρώνοντας το δρόμο στον Νίκο Χατζηνικολάου που ξεκινάει στις 30 Ιανουαρίου… είναι γεγονός και δεν προκύπτει μόνο από το δελτίο ειδήσεων τις τελευταίες ημέρες...


Για παράδειγμα εχθές το βράδυ διέκοψαν την κανονική ροή του προγράμματος για να βγάλουν έκτακτο δελτίο  με τον Νικόλα Βαφειάδη αναφέροντας τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης στο κλαμπ Ρεινα της Κωνσταντινούπολης. Κάτι που δεν συνέβαινε συχνά στο παρελθόν.

Ωστόσο είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει προσωρινά η Μαρία Σαράφογλου έχει μετατραπεί ξαφνικά σε ένα πολιτικό δελτίο και μάλιστα αντιπολιτευτικό! Βεβαίως το θέμα δεν είναι η αντιπολίτευση… αυτό είναι και λογικό και αναμενόμενο… άλλωστε όλα τα δελτία που σέβονται τον εαυτόν τους κάνουν αντιπολίτευση… είναι συστατικό στοιχείο προσέλκυσης τηλεθεατών… Αυτό όμως που ξαφνιάζει, κυρίως λόγω των προσώπων που υπηρετούν το συγκεκριμένο δελτίο ειδήσεων είναι μια διακριτική και πολύ έμμεση στήριξη που διαφαίνεται στο πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη!

Το τελευταίο δεν προκύπτει μόνο από την αναπαραγωγή στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του βίντεο από το Rising Star που ο Αντώνης Ρέμος μιλούσε για τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκθειάζοντας τον… αυτό «έπαιξε» παντού στο Διαδίκτυο και ορθώς μεταδόθηκε από το δελτίο, αφού ήταν σε εκπομπή του καναλιού… προκύπτει και από ένα άλλο βίντεο που παρουσίαζε έναν γλωσσομαθή αγρότη που συμμετέχει στη σχολή στελεχών της ΝΔ, δημιούργημα του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Στο τέλος όλοι εντολές εκτελούν θα μπορούσε να αντιτείνει κάποιος… και πράγματι έτσι είναι… Αν όμως δεν λες τον Μιχελάκη, Μητσοτακικό… Επίσης με την καμία δεν λες ούτε τον Χατζηνικολάου, Μητσοτακικό!

Και ευλόγως προκύπτει το ερώτημα το νέο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τι θα είναι; Θα περιμένουμε να το διαπιστώσουμε… όπως θα περιμένουμε να διαπιστώσουμε και τις ισορροπίες που θα κρατήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου με κυβέρνηση και αντιπολίτευση… Διότι οι τοποθετήσεις των στελεχών για την αλλαγή του δελτίου που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα, περί αντικειμενικότητας και τα ρέστα είναι μόνο για να γίνονται δημόσια και μπροστά στις κάμερες, για να «παίζουν» στις εκπομπές!
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: