Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

«Η Μελάνια είναι απλά ένα αντικείμενο στα χέρια του Τραμπ»

Τραμπ
σύμφωνα με ειδικούς στη γλώσσα του σώματος

Η Μελάνια Τραμπ είναι «ένα αντικείμενο» για το σύζυγό της, σύμφωνα με ειδικούς στη γλώσσα του σώματος, που ανέλυσαν τη συμπεριφορά της Πρώτης Οικογένειας κατά την ημέρα της ορκωμοσίας.


Ακολουθούμενοι διαρκώς από τις τηλεοπτικές κάμερες, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του, έδωσαν πολλά στους ειδικούς για να μελετήσουν...


Πολλοί παρατηρητές τόνισαν την φαινομενικά ψυχρή φύση της σχέσης μεταξύ του ζευγαριού, ιδιαίτερα σε σύγκριση με τους Ομπάμα.

«Η Μελάνια είναι ένα αντικείμενου του Τραμπ» δήλωσε η Σούζαν Κονσταντίν, μία ειδική στη γλώσσα του σώματος που έχει εκπαιδεύσει κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και κορυφαίους δικηγόρους. «Δεν βλέπω καμία ζεστασιά ή αληθινή αγάπη και συμπόνια σε αυτή τη σχέση» δήλωσε στο Mic.

Παρά την στενή επαφή που είχαν κατά την διάρκεια του χορού ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του, μία άλλη ειδική στη γλώσσα του σώματος, η Πάτι Γουντ, δήλωσε πως ο τρόπος με τον οποίο χόρευαν ήταν ενδεικτικός μιας μη ισορροπημένης σχέσης.

Ο Πρόεδρος την «τραβούσε σεξουαλικά» προσπαθώντας να έρθουν πιο κοντά στην περιοχή της λεκάνης, η κυρία Γουντ δήλωσε πως στην πραγματικότητα η Μελάνια προσπαθούσε να αποτραβηχτεί την ώρα που χόρευαν, δείχνοντας πως δεν «τον ήθελε ως σύντροφο».

Ένα άλλο παράδειγμα που έλαβε μεγάλη προσοχή συνέβη στην αρχή της ημέρας της ορκωμοσίας του.
«Είναι ενδιαφέρον ότι ο Τραμπ βγήκε από το αυτοκίνητο, ανέβηκε τις σκάλες και έκανε χειραψία, αντί να βοηθήσει τη γυναίκα του να βγει από το αυτοκίνητο, να την περιμένει ή ακόμη και να κοιτάξει πίσω του για να δει πού ήταν» δήλωσε η κυρία Γουντ στην Mail Online.

Σύμφωνα με την κυρία Γουντ: «Αν δεν ήξερες ότι ήταν παντρεμένοι, δε θα το φανταζόσουν καν».

Αργότερα, την ώρα που ετοιμαζόταν να ορκιστεί, οι τηλεοπτικές κάμερες κατέγραψαν τον Τραμπ να ρίχνει μια βιαστική ματιά στη σύζυγό του, που τον ακολουθεί.

Η άμεση σύγκριση με το ζεύγος Ομπάμα, όπου ο Μπαράκ φιλά την σύζυγό του, είναι αναπόφευκτη.

Πολλοί σχολιαστές πάντως ανησυχούν πως αν ο Τραμπ δείχνει τόσο μικρό σεβασμό στη σύζυγό του, τότε δεν θα τον εμποδίσουν και πολλά από την εφαρμογή πολιτικών επιβλαβών για τις γυναίκες.
Πηγή ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: