Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις στο πόρισμα της εξεταστικής για κόμματα - ΜΜΕ

εξεταστικής για κόμματα - ΜΜΕ Στο σχέδιο του πορίσματός τους, τα μέλη της Εξεταστικής του ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζουν πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των τραπεζών

Στα κόμματα παραδόθηκε το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά τη νομιμότητα της δανειοδότησης κομμάτων και ΜΜΕ από τράπεζες...


Το εισηγητικό πόρισμα της πλειοψηφίας παραδόθηκε στα κόμματα, προκειμένου να το μελετήσουν και να κάνουν τις δικές τους προτάσεις, ενόψει της κατάθεσης του τελικού πορίσματος την ερχόμενη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου, στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΜΠΕ, στο σχέδιο του πορίσματός τους, τα μέλη της Εξεταστικής του ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζουν πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των τραπεζών, ενώ θα κάνουν λόγο για σοβαρές παραβιάσεις του τραπεζικού δικαίου με χορηγήσεις δανείων χωρίς επαρκείς τραπεζικές εγγυήσεις.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στα ΜΜΕ καταλογίζονται βαριά πλημμελήματα, πρακτικές ιδιοποίησης τραπεζικών δανείων και χρήση τους για άλλους σκοπούς.
  avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: