Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Στόχος η διεύθυνση ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Σία Κοσιώνη
Η Σία Κοσιώνη έγραψε στα social media ότι έκλεισε ένας κύκλος με το τέλος της χρονιάς… αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους αφήνει το μεσημεριανό μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ FM… εξηγώντας ότι η ευθύνη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, αλλά και οι υποχρεώσεις της στην εκπομπή «Ιστορίες» δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει. «Ήταν..
πολλά τα καρπούζια και δεν έπρεπε να σπάσει κανένα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναμφισβήτητα η Σία Κοσιώνη είναι εργατική και αρκετά καλή σε αυτό που κάνει, σε σχέση με την ηλικία και την εμπειρία της. Έχει εξαιρετικές σπουδές, είναι μεθοδική και σίγουρα ξέρει να βάζει στόχους και να τους κατακτά… δεδομένου ότι σε τόσο νεαρή ηλικία και για έναν κλάδο με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό και τεράστια προσφορά, έχει καταφέρει πάρα πολλά πράγματα σε σύντομο χρόνο.

Με λίγα λόγια είναι ικανή, αλλά και αποτελεσματική.

Η απόφασή της λοιπόν να αφήνει το ραδιόφωνο και να επικεντρωθεί στη δουλειά που κάνει στην τηλεόραση… «ξύπνησε» τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει τη διεύθυνση ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Φυσικά όχι αμέσως, δηλαδή αύριο το πρωί… αλλά σε εύλογο χρόνο, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και αφού ωριμάσουν οι συνθήκες.

Αυτό το πλαίσιο ορίζεται και εξαρτάται από την πρόθεση του νυν διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Σταμάτη Μαλέλη να δραστηριοποιηθεί στην πολιτική… Στο βαθμό λοιπόν που ο έμπειρος δημοσιογράφος αποφασίσει να ασχοληθεί με τα κοινά και με τις ζυμώσεις που γίνονται στην κεντροαριστερά, εγκαταλείποντας δηλαδή τη δημοσιογραφία… ενδεχομένως να ανοίξει ο δρόμος για τη Σία Κοσιώνη και να αναλάβει για πρώτη φορά γυναίκα δημοσιογράφος τη διεύθυνση ειδήσεων ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού.

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: