Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Π.Ψυχάρης: «Το MEGA δεν κλείνει»


Αίσθηση προκάλεσε ο Π.Ψυχάρης, ο οποίος κατέθεσε την Τετάρτη στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ, υποστηρίζοντας πως το MEGA δεν πρόκειται να κλείσει παρόλο που δεν συμμετέχει στη διαδικασία αδειοδότησης, ενώ συμπλήρωσε πως «οι καταστάσεις μπορεί να αλλάξουν»...

«Μην έχετε ονειρώξεις. Το Mega δεν πρόκειται να κλείσει» είπε ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη απευθυνόμενος στους βουλευτές της Εξεταστικής Επιτροπής και ανέφερε ότι οι καταστάσεις «μπορεί να αλλάξουν…». Μάλιστα, δήλωσε ότι ο ίδιος δεν αναγνωρίζει τη δημοπρασία αδειοδότησης και μίλησε επανειλημμένως για «λεγόμενες άδειες» οι οποίες «δεν έχουν δοθεί ακόμη». Ερωτηθείς, πάντως, από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αν το Mega σκοπεύει  να εκπέμψει παράνομα ο κ. Ψυχάρης δήλωσε ότι αν ολοκληρωθεί η διαδικασία το Mega θα εξετάσει το ενδεχόμενo να εκπέμψει μέσω άλλης πλατφόρμας, δορυφόρου ή συνδρομητικού μπουκέτου. «Το Mega είναι μια εταιρεία που θα συνεχίσει να παράγει πρόγραμμα» ανέφερε.

Aναφερόμενος στις αποπληρωμές δανείων του ομίλοι, αίσθηση προκάλεσε η απάντησή του πως «το MEGA δεν είναι Μαρινόπουλος». «Η εταιρεία Τηλέτυπος (Mega) έχει αποπληρώσει σε τόκους 130 εκ. ευρώ» είπε και υποστήριξε ότι «αν δεν είχαν δοθεί τα δάνεια στο Mega μπορεί να είχαν δοθεί σε πολίτες να αγοράσουν σπίτια και να μην μπορούσαν τώρα να αποπληρώσουν».

Τέλος, χρησιμοποιώντας τη φράση «σας το λέω μεταξύ μας» (η ακρόαση του Π.Ψυχάρη είναι δημόσια), υποστήριξε πως «το Mega μπορεί να μεταβληθεί σε πάροχο υπηρεσίας, σε Βήμα TV».

Δεν υπάρχουν σχόλια: