Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Οι συμμαχίες της (μεθ)επόμενης μέρας


Παραμένει ερωτηματικό για το πώς θα μετάσχει στη δημοπρασία ο ΣΚΑΪ. Ο σταθμός, που από την πρώτη στιγμή με πολύ σκληρές ανακοινώσεις έχει αμφισβητήσει τη διαδικασία αλλά και το νόημα χορήγησης των αδειών (σε αντιδιαστολή με τις περί του αντιθέτου αποφάσεις του ΣτΕ), βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη δέσμευση της περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο ίδιος είναι ...
από τους ανθρώπους που δεν σταματούν να διεκδικούν. Η ενασχόλησή του με τα ΜΜΕ είναι το μεγάλο του πάθος, μαζί με τον Παναθηναϊκό. Παθιασμένος είναι με τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης,  που προσδοκά να απαντήσει στις κατηγορίες που έχει εξαπολύσει σε βάρος του ο Γιάννης Αλαφούζος, και από τηλεοράσεως. Ο  Ιβάν Σαββίδης εδώ και καιρό βρίσκεται σε επικοινωνία με τον  Δημήτρη Κοντομηνά,  ενώ η  οικογένεια Κυριακού κινείται μοναχικά, προασπίζοντας τα συμφέροντα του ΑΝΤ1.
Έτοιμος για την επόμενη μέρα είναι ο  Χρήστος Καλογρίτσας,  που έχει σχέδια και για την έκδοση κυριακάτικης εφημερίδας, υπό τον πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ Πάνο Παναγιώτου.
Το Star θεωρείται ένας από τους σοβαρούς διεκδικητές των αδειών, έχοντας αναπτύξει σε επίπεδο ανώτατων στελεχών καλές σχέσεις με τον ΣΚΑΪ. Ο Φ. Βρυώνης, ο οποίος ελέγχει το κανάλι Ε, έχει ανοικτή επικοινωνία με όλους, ενώ η ύπαρξη της «Ανεξάρτητος Πάροχος», συμφερόντων Βαρδινογιάννη, μπορεί να είναι η έκπληξη στη διαδικασία.
Σημασία πάντως έχει και η μεθεπόμενη μέρα, καθώς όσοι από τους νέους παίκτες δεν έχουν τηλεοπτική υποδομή θα πρέπει να αποκτήσουν, άρα και να εξαγοράσουν μηχανήματα ή και ολόκληρες εταιρείες από εκείνες που και σήμερα εκπέμπουν.
typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια: