Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Τέλος η συνεργασία Ευαγγελάτου με τον όμιλο των «Παραπολιτικών»

 
Πολλές και σε διάφορα επίπεδα οι παρενέργειες από την δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών και τις νεες συμμαχιες που διαμορφώνονται. Μέσα σε αυτο το πλαίσιο και η εμπλοκή που δημιουργήθηκε στη συνέχιση της συνεργασίας του Νίκου Ευαγγελάτου με τον όμιλο των «Παραπολιτικών» του Γιάννη Κουρτάκη. Συγκεκριμένα, όπως γράφει το enimerosi24 ακούγεται ότι ...
Eυαγγελάτος και Κουρτάκης δεν κατάφεραν να βρουν κοινό τόπο στις συζητήσεις τους για τη συνέχιση της συνεργασίας τους… Αποτέλεσμα είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος να μη συνεχίσει την καθημερινή του εκπομπή στο ραδιόφωνο του ομίλου των Παραπολιτικών, ενώ διακόπτεται και κάθε άλλη συνεργασία που είχαν οι δύο πλευρές σε άλλα επίπεδα..
μέχρι νεωτέρας. 
Κατά συνέπεια σταματά και η συνεργασία των δυο πλευρών στην καθημερινή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο κανάλι «Ε» που σημειωτέον ανήκει στον Φ. Βρυώνη ο οποίος έμεινε έξω από την διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών.
Οπως γράφει το enimerosi24 ενδεχομένως με την ολοκλήρωση της δημοπρασίας να αλλάξουν τα δεδομένα, δεν υπάρχουν όμως πολλές πιθανότητες… Με άλλα λόγια ακόμη και στην περίπτωση που ο Βαγγέλης Μαρινάκης (που ελέγχει τον όμιλο των Παραπολιτικών - στη ΓΓΕΕ πήγε συνοδεία και του Γιάννη Κουρτάκη) καταφέρει να κερδίσει μία από τις τέσσερις άδειες, δεν είναι σίγουρο ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος θα καταφέρει να ενταχθεί στο νέο κανάλι του εφοπλιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: