Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Αδελφή του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη η δημοσιογράφος που έκανε τον Αργεντίνο υπουργό να φύγει άρον άρον

Μια Ελληνίδα δημοσιογράφος, η Ελένη Βαρβιτσιώτη, ανέδειξε διεθνώς την απίστευτη στάση της κυβέρνησης της Αργεντινής για τον πληθωρισμό – ήταν τόσο αφοπλιστική και επίμονη που ανάγκασε τον υπουργό της Αργεντινής να φύγει από το γύρισμα της εκπομπής Νέοι Φάκελοι. Σήμερα το πρόσωπό της -μαζί με... το απόσπασμα αυτό- κάνει το γύρο του κόσμου και προκαλεί αναστάτωση στην Αργεντινή.

Η Ελένη Βαρβιτσιώτη, είναι κόρη του ιστορικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Βαρβιτσιώτη και αδελφή του βουλευτή Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Γεννήθηκε το 1982. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε Δημοσιογραφία Τηλεόρασης στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Αρχισε αμέσως να εργάζεται στους Φακέλους από το 2004-2007, οπότε έφυγε πάλι για σπουδές: παρακολούθησε μαθήματα παραγωγής Ντοκιμαντέρ στο Maine Media Workshops και στη συνέχεια δούλεψε εθελοντικά σε φυλακές ανηλίκων στην πόλη του Κούσκο στο Περού. Μετά το Περού βρέθηκε στο Πεκίνο όπου και εργάστηκε στην παραγωγή του Πολιτιστικού έτους της Ελλάδας στην Κίνα. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Κοσμοπολίτισσα, αεικίνητη, δεν απασχόλησε ποτέ τα μέσα ενημέρωσης ως κόρη και αδελφή επιφανών πολιτικών της χώρας, μέχρι τη Δευτέρα που προβλήθηκε το ρεπορτάζ. Προφανώς έχει και ιδιαίτερο χιούμορ, αφού το χαρακτηριστικό της όνομα στο twitter είναι elbarbie!
Διαβάστε ΕΔΩ τι ακριβώς συνέβη την ώρα που έπαιρνε συνέντευξη από τον υπουργό Οικονομικών της Αργεντινής και τις διεθνείς αντιδράσεις.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: