Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ο Χρυσοχοίδης θεωρεί ηλίθιους τους Έλληνες και λέει ότι “δεν διάβασε το Μνημόνιο” !!!


Τελικά οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και δυστυχώς η ελληνική κοινωνία άργησε να τους καταλάβει. Διαβάστε λοιπόν τι είπε ο κ. Μ. Χρυσοχοϊδης, πρώτο βιολί των κυβερνήσεων Παπανδρέου και υποψήφιος για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο ΣΚΑΙ και χωρίς να ντραπεί:

«Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα ... άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το μνημόνιο».

Απίστευτο. Ένας κορυφαίος υπουργός λέει τώρα ότι ψήφισε χωρίς να έχει διαβάσει το Μνημόνιο και χωρίς δηλαδή να καταλαβαίνει τι του γίνεται.

Δεν ήξερε γιατί ήταν απασχολημένος να κυνηγάει το έγκλημα και τους τρομοκράτες.

Προκύπτουν κάποια ερωτήματα όμως. Πως υπερθεμάτιζε για την αναγκαιότητα του Μνημονίου, για τις «λύσεις» που θα έδινε στη χειμαζόμενη (τότε) ελληνική οικονομία, χωρίς να το διαβάσει;

Δεν ήξερε, δε ρώταγε; Δεν διάβαζε το antinews που είχε σκυλιάσει κατά του μνημονίου και της καταστροφής που έφερνε.

Όχι, ο κ. Χρυσοχοϊδης ήξερε πολύ καλά τι γινόταν, απλά τώρα προσπαθεί να βγάλει την ουρά του απ’ έξω. Θεωρεί ηλίθιους τους Έλληνες και αμνήμονες και πιστεύει ότι αφού φάνε τις σάρκες του κ. Παπανδρέου θα αναδειχθεί αυτός και μερικοί άλλοι σε σωτήρες της Ελλάδας.

Επί δύο χρόνια ο κ. Χρυσοχοϊδης είχε χιλιάδες ευκαιρίες να παραιτηθεί, αλλά δεν το έκανε. Είναι γλυκιά η καρέκλα, ακόμη κι αν καταστρέφεται η Ελλάδα.

Μάλιστα, ο κ. υπουργός συνέχισε μιλώντας στο Σκάι να λέει ότι συμφωνεί με τον Κ. Σημίτη που είπε ότι το Μνημόνιο ήταν μοιραίο πολιτικό λάθος. Λέει επίσης ότι υπογράφηκε κάτω από συνθήκες πανικού και στηρίχθηκε σε κάποιες παραδοχές που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα με ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα με μέτρα που χτυπούσαν την αγορά.

«Η διαπραγμάτευση έγινε πολύ οριζόντια, και έκανε αισιόδοξη και απλοϊκή πρόβλεψη ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν με έναν τρόπο. τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θες εσύ. Τα αλλεπάλληλα μέτρα οδηγούσαν σε μεγαλύτερη ύφεση γιατί μείωναν τη ρευστότητα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αυτά είπε ο κ. Χρυσοχοϊδης αποδεικνύοντας ότι δείχνοντας ότι είναι εκτός πραγματικότητας
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: