Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Η απάντηση των «Καραμανλικών» στα σενάρια επιστροφής


Τόσο ο Προκόπης Παυλόπουλος όσο και ο Ευάγγελος Αντώναρος διέψευσαν κατηγορηματικά τα σενάρια που τον θέλουν να σχεδιάζει την επιστροφή του στην... κεντρική πολιτική σκηνή όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ της Realnews.

Ο πρώην υπουργός μιλώντας στον Real fm 97.8 χαρακτήρισε τις πληροφορίες περί επανόδου του πρώην Πρωθυπουργού που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι λόγια του αέρα. «Ούτε διεργασίες υπάρχουν , ούτε τρέφει καμία τέτοια φιλοδοξία ο Κώστας Καραμανλής. Αυτά είναι λόγια του αέρα. Δεν απεργάζεται σχέδια για την επάνοδο του. Εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα σωθεί η χώρα από την οικονομική καταστροφή» είπε χαρακτηριστικά ο Προκόπης Παυλόπουλος

Ακούστε τις δηλώσεις

Στο ίδιο κλίμα ήταν και τα όσα είπε, επίσης στον Real fm 97.8 o Ευάγγελος Αντώναρος. «Αφήστε τον ίδιο να επιλέξει πότε θα μιλήσει και να παρέμβει στις πολιτικές εξελίξεις. Εκείνο που ενδιαφέρει τους πολίτες τώρα είναι η οικονομική κατάσταση και όχι πότε θα μιλήσει ο Καραμανλής».

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή επανέφερε την φράση «σεμνά και ταπεινά» απαντώντας στις πληροφορίες τις Realnews ότι ο πρώην Πρωθυπουργός σκοπεύει να περάσει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του στις Άλπεις. Ο Ευ. Αντώναρος δεν διέψευσε το ρεπορτάζ ωστόσο δήλωσε ότι «ο Κ. Καραμανλής έχει αποδείξει ότι ζει σεμνά».


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: