Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ζητάει τα «ρέστα» ο Πάγκαλος από τον Αργύρη για την... μαύρη τρύπα 435.000 ευρώ στο πόθεν έσχες του


Συνέχεια στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει σχετικά με τις «περίεργες» μειώσεις στο πόθεν έσχες 11 βουλευτών έδωσε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του... αντιπροέδρου της Βουλής Ευάγγελου Αργύρη, αρμόδιου για το «πόθεν έσχες», χαρακτηρίζοντας μάλιστα «απαράδεκτη την παρουσία του στο προεδρείο της Βουλής».

Μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί από την «μαύρη» τρύπα των 435.000 ευρώ που εμφανίζουν οι καταθέσεις του κ. Πάγκαλου, ο ίδιος πέρασε σήμερα στην επίθεση και εξαπέλυσε σκληρή κριτική στον κ. Αργύρη.

«Πρέπει ο κύριος αυτός να σηκωθεί να φύγει. Δεν μπορώ να έχω καμία σχέση μαζί του», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος και δεν δίστασε να κατηγόρησε τον κ. Αργύρη ότι με τις δηλώσεις του για τους ένδεκα βουλευτές που είχαν μειώσεις καταθέσεων από 100.000 έως 400.000 ευρώ προκάλεσε ένα «τερατώδες ζήτημα εις βάρος μου και εις βάρος άλλων συναδέλφων».

Ωστόσο, στη παρούσα φάση το θέμα δεν είναι ο κ. Αργύρης αλλά το έλλειμμα στις καταθέσεις του κ. Πάγκαλου. Μάλιστα, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι την ώρα που οι αντιδράσεις περί πολιτικών με καταθέσεις στην Ελβετία κορυφώνονται, ο κ. Πάγκαλος δεν διστάζει να δηλώσει την Τετάρτη πως «δεν έχει σημασία που έφαγε τα λεφτά!».

Ούτε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έδωσε, βέβαια, απάντηση για το μείζον θέμα που έχει προκύψει με το πόθεν έσχες του και αρκέστηκε να ζητήσει τη σύσταση διακομματικής επιτροπής η οποία θα ελέγχει τις δηλώσεις «όσων γίνονται πλουσιότεροι».

Με τους βουλευτές που γίνονται... φτωχότεροι, ποια είναι η πρόταση του κ. Πάγκαλου;
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: