Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Οδηγός λεωφορείου λιποθύμησε εν κινήσει!


Από τύχη και μόνο δεν θρηνήσαμε θύματα σε κεντρικό σημείο της Ρόδου, όταν ένα λεωφορείο της δημοτικής επιχείρησης ΡΟΔΑ ξέφυγε από τη... πορεία του και άρχισε να πέφτει διαδοχικά στα σταθμευμένα οχήματα! Όταν το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, αποδείχθηκε πως ήταν ακυβέρνητο.

Αιτία του κακού, που ευτυχώς δεν είχε ως συνέπεια κάποιον σοβαρό τραυματισμό, ήταν ότι ο 57χρονος οδηγός είχε χάσει τις αισθήσεις του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία! Για καλή τύχη των επιβατών και των περαστικών, το λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο στο κέντρο της Ρόδου δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Παρ’ όλα αυτά, με τον οδηγό να έχει χάσει τον έλεγχο, το βαρύ όχημα έπεσε διαδοχικά πάνω σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω από την μητροπολιτική εκκλησία του Ευαγγελισμού πριν σταματήσει την ξέφρενη πορεία του!

Στην περιοχή έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και, μόλις διαπίστωσαν ότι ο 57χρονος οδηγός ήταν αναίσθητος, κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η αιτία της λιποθυμίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: