Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ανηφορικός ο δρόμος για το MEGA


Απέχει ακόμη πολύς δρόμος για να σωθεί το Mega, ενώ δεν είναι σαφές ποιο θα είναι το μέλλον των εργαζομένων. Ως τώρα, η Τηλέτυπος εξασφάλισε την έγκριση των τραπεζών,  στους όρους που συμφωνήθηκαν ανάμεσα στους δανειστές και τους δανειολήπτες ώστε να υπάρξει σταδιακά η επαναφορά του Mega και ενώ έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την αδειοδότηση των  τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας από το ΕΣΡ. Εφόσον ολοκληρωθεί...
ο κύκλος των εγκρίσεων από τις τράπεζες θα πρέπει να καταρτιστεί η σύμβαση τραπεζών Τηλέτυπου, στην οποία θα περιλαμβάνονται μια σειρά από σοβαρά ζητήματά για τη λειτουργία του σταθμού. Οι όροι που έχουν ως σήμερα εγκριθεί αποτελούν μόνο “την κορυφή του παγόβονου” των συζητήσεων. Εάν επέλθει η συμφωνία, η Τηλέτυπος, θα πρέπει να καταθέσει την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 106Β του πτωχευτικού κώδικα, διαδικασία που από την αρχή της ως το τέλος θα χρειαστεί 4 μήνες.

Με τη σύμφωνη γνώμη των τραπεζών, θα κατατεθεί αίτηση από άλλη εταιρεία, που θα διεκδικήσει την άδεια, ενώ το Mega θα έχει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μέγιστο διάστημα 3 μηνών, για να εκπέμπει, χωρίς να έχει λάβει μέρος στο διαγωνισμό.

typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια: