Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

H Υβριδική ΕΡΤ θυμάται την Πρωτοχρονιά

Ένα ακόμα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα με υλικό από το Αρχείο της ΕΡΤ θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από αύριο Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στο κανάλι ERT play μέσα από το  WebTV της ΕΡΤ...



Σε ρεβεγιόν από… τα παλιά μας καλούν η Νάνα Μούσχουρη, η Σοφία Φιλιππίδου, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Σοφία Βόσσου, ο Αντώνης Ανδρικάκης, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο Νίκος Ξανθόπουλος, ο Μανώλης Μητσιάς, η Δήμητρα Γαλάνη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Γκόραν Μπρέκοβιτς, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Μαίρη Χρονοπουλου, ο Γιώργος Νταλάρας, η Μελίνα Μερκούρη, η Τζέσυ Παπουτσή, ο Θάνος Καλλιώρας, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γιάννης Τσαρούχης και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Το αφιέρωμα πλαισιώνουν μικρές ταινίες «επικαίρων» από το Αρχείο της ΕΡΤ, με πρωτοχρονιάτικα στιγμιότυπα, τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό, την εορταστική και την πρωτοχρονιάτικη αγορά της Αθήνας και του Πειραιά τις δεκαετίες του ’60 και ’70.

Ανάμεσά τους και ένα μοναδικό ντοκουμέντο: η πρώτη ζωντανή μετάδοση του ΕΙΡ την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1969, στην οποία εύχονται «καλή χρονιά» η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο από κάθε «έξυπνη» συσκευή (υπολογιστή, tablet, smart tv, κινητά) που παρέχει πρόσβαση στις διαδικτυακές και υβριδικές υπηρεσίες της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: