Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ποιος... αναξιοπαθών εκδότης ήθελε 20 εκατ. «αέρα»

ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ τις τελευταίες ημέρες διάφορες αγιογραφίες για αναξιοπαθούντες εκδότες που χάσανε τις αυτοκρατορίες τους λόγω κακών συμβούλων, έχω να πω το εξής: ένας από τους αναξιοπαθούντες, όταν τέθηκε το ζήτημα να αλλάξει χέρια το μαγαζί του και να τον αφήσουν ήσυχο -τουλάχιστον βραχυπροθέσμως- οι τράπεζες, απάντησε ως εξής: «Ναι, βεβαίως, αλλά θέλω είκοσι εκατομμύρια "αέρα"»! (Αυτά για να μην μας περνάνε και για βλάκες, δηλαδή, με τους «κακόμοιρους» που τους φάγανε τα λαμόγια...)..
***
ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ έχει ρίξει ως τώρα για το φετινό του πρόγραμμα ο ΑΝΤ1, άλλα τόσα ετοιμάζεται να ρίξει στη συνέχεια. Αιτία, η σταθερά ψόφια πορεία του στις μετρήσεις, που τον φέρνει ενίοτε και στην τρίτη θέση της εβδομαδιαίας θεαματικότητας. Αυτή την εποχή, φυσικά, δεν μπορεί να να παραγγείλει μυθοπλασία και να την έχει έτοιμη στο πιάτο τα Χριστούγενν, οπότε θα αρκεστεί στην ψυχαγωγία. (Και θα ζει με την ελπίδα ότι η παραγωγή του «Survivor 2» θα κάνει στο κάστινγκ τα ίδια λάθη με την παραγωγή του «Νomads»!)

****
ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ και στον έρωτα όλα επιτρέπονται. Ακόμη και οι επερωτήσεις στη Βουλή. Μόνο που η απέναντι πλευρά έχει κασαδούρα ατελείωτη.

- από τη στήλη MEDIA PRO του Χρήστου Ξανθάκη στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: