Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Εμετικό άρθρο Τζήμερου


Εξισώνει την Εθνική Αντίσταση με τους Ναζί
Το αδιανόητο επίτευγμά του να ξεπεράσει και πάλι τον εαυτό του κατάφερε, ο Θάνος ΤζήμεροςΟ “Δήμος Σταρένιος” του φιλελευθερισμού στη χώρα μας, εξίσωσε, χωρίς ντροπή, την Εθνική Αντίσταση με τους Ναζί εγκληματίες...
 
Σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα thessalonikipress.gr o πρόεδρος του νεοφιλελεύθερου μορφώματος “Δημιουργία Ξανά”, όχι μόνο εξισώνει τους αγωνιστές της αντίστασης με του Ναζί δολοφόνους, αλλά μάλιστα υπογραμμίζει πως οι αντιστασιακοί αντάρτες “ήταν χειρότεροι”. Στη συνέχεια συμπληρώνει πως η αντίσταση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ δεν ήταν καθόλου οφέλιμη για τη χώρα, ενώ κατηγορεί τους αντάρτες ως ηθικούς αυτουργούς των εγκλημάτων των Ναζί στην Ελλάδα. 
Αυτά είναι μόνο λίγα από τα αποτρόπαια γραφόμενα του κειμένου του Θάνου Τζήμερου, ο οποίος (μαζί με τους ομοϊδεάτες του στη ΝΔ και τη Χρυσή Αυγή) επιβεβαιώνει πως ο νεοφιλελευθερισμός είναι φασισμός με καλύτερες δημόσιες σχέσεις.
Ίσως σε επόμενο άρθρο-παραλήρημά του, ο Θάνος Τζήμερος μας αναλύσει την παρεξηγημένη, πλην πατριωτική στάση του Εφιάλτη, στη μάχη των Θερμοπυλών.

altsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια: