Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Πιο βαρετό πεθαίνεις


Το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 στα χειρότερα του 
Ένας Βαλασόπουλος δεν φέρνει την άνοιξη! Ο λόγος για τον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στη Γερμανία που κατά κοινή ομολογία κάνει εξαιρετική δουλειά…
αλλά δεν αρκεί για να πάρει μπροστά το κεντρικό δελτίο του καναλιού στη νέα του ώρα. Ορθώς λοιπόν αξιοποιείται ο δημοσιογράφος και ειδικά αυτές τις ημέρες, λίγα 24ωρα μετά τις γερμανικές εκλογές, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται μια και δυο φορές κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων… χρειάζεται όμως να «ξυπνήσει» και ο υπόλοιπος μηχανισμός για να λειτουργήσει το πράγμα!
Και μέχρι σήμερα η εικόνα του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 είναι απογοητευτική! Το δελτίο δεν έχει, ούτε ταυτότητα ούτε ρυθμό! Δυστυχώς πρόκειται για έναν αχταρμά, χωρίς αρχή, μέση και τέλος!
Το δελτίο στο σύνολο του είναι βαρετό, ενώ από την προσέγγιση της επικαιρότητας, δηλαδή από τα ρεπορτάζ απουσιάζει η φαντασία, το μεράκι και η τσαχπινιά! Η θεματολογία (όταν δεν πρόκειται για επικαιρότητα) είναι ανέμπνευστη και ξεπερασμένη.
Με άλλα λόγια αυτό που συμβαίνει στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού είναι διεκπεραίωση (και μάλιστα κακής ποιότητας) και σε καμία περίπτωση δημοσιογραφική δουλειά!

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: