Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

«Χτύπημα» Anonymous στην ιστοσελίδα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Anonymous Greece
Ηλεκτρονική επίθεση στην ιστοσελίδα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς έκαναν οι Anonymous Greece. Η ομάδα χάκερ παραδέχεται μέσω του λογαριασμού της στο facebook ότι αυτή είναι υπέυθυνη για την επίθεση και μέχρι αργά το μεσημέρι δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στο σύστημα της Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών.
Η ιστοσελίδα είναι σύμφωνα με πληροφορίες εκτός λειτουργίας από το βράδυ του Σαββάτου.
Anonymous Greece κατά ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
Στο μήνυμά τους οι Anonymous αναφέρουν τα εξής:
«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,
»Στη χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της...

»Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!
»Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!
»ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
»Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.
Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα “κλειδιά στο χέρι”».
Οι Anonymous με άλλη ανάρτησή τους ανέφεραν ότι έκαναν επίθεση και στην ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος, ωστόσο λειτουργεί κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: