Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ντέρμπι, σφήνες και πρωτιές


Εντυπώσεις από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν
Οι πρώτες εντυπώσεις λίγες ημέρες μετά την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν δείχνουν ότι η πρωινή ενημερωτική ζώνη εξελίσσεται σε ντέρμπι μεταξύ ΑΝΤ1 – ΣΚΑΙ και Γιώργου Παπαδάκη – Δημήτρη Οικονόμου… σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που ο Παπαδάκης από νωρίς «κλείδωνε» την πρωτιά. Φέτος δέχεται μεγάλη πίεση και η διαφορά μεταξύ των δυο εκπομπών είναι μια με δυο μονάδες στο σύνολο του κοινού...

Επίσης στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη που τα τελευταια χρόνια επικρατούσε με μεγάλη άνεση ο ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά… φέτος – μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της εκπομπής, τα νούμερα τηλεθέασης έχουν υποχωρήσει σε σχέση με πέρυσι και από τα 30αρια έχει πέσει στα 20αρια και 25αρια. Αναμφισβήτητα πρόκειται για πολύ καλές τηλεθεάσεις… ωστόσο είναι σαφές ότι υπάρχει απώλεια τηλεθεατών.
Την ίδια ώρα φαίνεται ότι μπαίνει σφήνα η Κατερίνα Καινούργιου από το «Εψιλον»… Ενώ στην ίδια ζώνη παρατηρούνται υψηλές τηλεθεάσεις στις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΙ «Τώρα» με την Άννα Μπουσδούκου και «Αταίριαστοι» με Κούτρα και Ντσούνο.
Καλές επιδόσεις σημειώνει στον ΑΝΤ1 το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στις 6 με 7 το απόγευμα η Μαρία Μπεκατώρου, πιέζοντας τον Φερεντίνο με το «Deal» την ίδια ώρα στον ALPHA.
Ενώ φλέβα χρυσού φαίνεται να έχει χτυπήσει ο ALPHA με τα σίριαλ «Έλα στη θέση μου» που προβάλλεται στις 8 η ώρα απέναντι από τα δελτία ειδήσεων… και με το «Τατουάζ» που σαρώνει σε τηλεθεάσεις με 35αρια στο prime time!
Μάλιστα η συγκεκριμένη σειρά του καναλιού που σπάει ταμεία, έχει καταφέρει κάτι μοναδικό, αφού όχι μόνο σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις, επιπλέον την ίδια ώρα κάνει θραύση και στα social media και ειδικότερα στο Twitter που κάθε βράδυ (όταν υπάρχει νέο επεισόδιο) είναι στην τριάδα των τρεντς!
Κατά συνέπεια μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η συμπεριφορά του τηλεοπτικού κοινού όταν ξεκινήσουν και τα νέα προγράμματα των ανταγωνιστών του ALPHA. Το «Voice» και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στον ΣΚΑΙ και φυσικά όταν ο ANT1 ρίξει το βαρύ πυροβολικό που ακούει στο όνομα «Nomads».
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: