Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Ηγετικό στέλεχος ο χρυσαυγίτης που ξυλοκόπησε το φοιτητή

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηγετικό στέλεχος ο χρυσαυγίτης που ξυλοκόπησε το φοιτητή [ΒΙΝΤΕΟ]
Οχι απλός υπάλληλος αλλά στέλεχος της Χρυσής Αυγής είναι τελικά ο Χρήστος Ζέρβας, ο χρυσαυγίτης που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή, Αλέξιου Λάζαρη, στη περιοχή των Αμπελοκήπων. ..

Οι πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές μετά τη σύλληψή του, ήταν ότι ο 42χρονος, ήταν ιδιοκτήτης καφετέριας, που όπως αποκαλύφθηκε χρησιμοποιούσαν οι χρυσαυγίτες ως ορμητήριό τους στην περιοχή, καθώς και ότι εργαζόταν στα γραφεία του κόμματος στη Μεσογείων - ως πορτιέρης - και ως υπάλληλος στο γραφείο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή.
 

Τελικά όμως ο Χρήστος Ζέρβας δεν είναι ένας απλός υπάλληλος αλλά ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με το jailgoldendawn, είναι κατ’ αρχάς μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της οργάνωσης. 
Από κει και πέρα, ο Ζέρβας είναι δεξί χέρι τόσο του Νίκου Μιχαλολιάκου όσο και του Ηλία Κασιδιάρη. Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Κασιδιάρης τον αποκαλεί «ψυχή του Λαϊκού Συνδέσμου στους Αμπελόκηπους», σε εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» τον Μάη του 2014, όταν ο Ζέρβας κατέβαινε ως δημοτικός σύμβουλος.
 
Σε άλλο βίντεο, ο Ζέρβας μιλάει ως γραμματέας στα εγκαίνια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Αμπελοκήπων. Τα γραφεία αυτά λειτουργούν στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης στη Μεσογείων. 
 
Ο Ζέρβας την ώρα που αποχωρεί από τον εισαγγελέα
Ο Ζέρβας εμφανίζεται και συστήνεται ως ‘εσωτερική Ασφάλεια’ των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής στο ντοκιμαντέρ της Angelique Kourounis «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση»:
tvxs
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: