Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

«Κούρεμα» θα ζητά η Grand Thornton για το MEGA


Προϋπόθεση για τις τράπεζες η ύπαρξη επενδυτή
Αν και προέχει να καταβληθεί το δώρο του Πάσχα στους εργαζόμενους του MEGA και ει δυνατόν κάποιος μισθός… Παράλληλα η προσοχή είναι στραμμένη και στην επόμενη ημέρα του καναλιού όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση του business plan που έχει αναλάβει να συντάξει η εταιρία Grand Thornton...

Συγκεκριμένα λέγεται ότι θα είναι έτοιμο, αμέσως μετά το Πάσχα και ήδη κάποιες πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει δημιουργούν προβληματισμό για την τύχη του σταθμού.
Παρά το γεγονός ότι το κανάλι όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται σε «καταστολή» μειώνει το δανεισμό του, δεδομένου ότι δεν πληρώνει καμία άλλη υποχρέωση προς τρίτους, εκτός των τραπεζών… λέγεται από πρόσωπα που είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι στο business plan – μεταξύ άλλων, θα γίνεται λόγος και για την ανάγκη «κουρέματος» των υποχρεώσεων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ.
Με άλλα λόγια η Grand Thornton θα ζητά το «κούρεμα» των οφειλών του σταθμού… κάτι που είναι πολύ δύσκολο να δεχθούν οι τράπεζες.
Ακόμη όμως κι αν το δεχθούν ή βρεθεί μια μέση λύση ως προς το συγκεκριμένο… εξακολουθεί να παραμένει ζητούμενο ή πιο σωστά, προϋπόθεση η ύπαρξη επενδυτή! Ίδωμεν λοιπόν!


enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: