Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Κερδίθηκε μια ακόμη μάχη για το MEGA


Το MEGA μέχρι στιγμής πάει έναντια στις προβλέψεις. Κατορθώνει και επιβιώνει με όλα τα δεδομένα εναντίον του και έχοντας τις τράπεζες απέναντί του. Αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά των εργαζομένων του καναλιού τα προηγούμενα χρόνια, όταν δημιουργούσαν   σειρές, οι οποίες αυτή την εποχή που επικρατεί το “Survivor” είναι εκείνες που διατηρούν στη ζώη το MEGA. Σε αυτές τις σειρές οφείλεται και η φαινομενική επιτυχία του δελτίου ειδήσεων, το οποίο εξελίχθηκε σε τοξική ζώνη για τους τηλεθεατές και την εταιρεία...


Σήμερα, οι μέτοχοί του, ύστερα από τις ενέργειες των στελεχών της διοίκησης πλήρωσε περίπου 350.000 ευρώ για το Δώρο του Πάσχα. ‘Ηταν μια κρίσιμη μάχη, στην οποία πολλοί είχαν ποντάρει πως θα την έχανε το κανάλι. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που ζήτησε στο όνομα της επιχειρηματικής ελευθερίας να πέσει μαύρο στο MEGA.

Η στήλη αντιθέτως, μεταδίδοντας ειδήσεις, πήρε μια ξεκάθαρη θέση την οποία και στήριξε σε πείσμα πολλών. Το MEGA να συνεχίσει να εκπέμπει και οι εργαζόμενοί του, επιτέλους να πληρωθούν.

typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια: