Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ανακοίνωσαν λάθος παίκτη στα ημιτελικά του «Voice»

The Voice
Μετά τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ήρθε και η πρώτη… στραβή για το «Voice», το τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ. Την περασμένη Πέμπτη (9/2), στο πρώτο του λάιβ ανακοινώθηκαν λάθος οι ψήφοι του κοινού με αποτέλεσμα ένας από τους οκτώ παίκτες που ανακοινώθηκαν ότι πάνε στον ημιτελικό να έχει πάρει λανθασμένα το «εισιτήριο» γι’ αυτόν.

Γι’ αυτό και αποφασίστηκε...
στον ημιτελικό να βρεθούν τελικά εννιά και όχι οκτώ παίκτες όπως προβλέπονταν. Τόμπολα…

«Με λύπη μας ανακοινώνουμε» σημειώνουν τα στελέχη του ΣΚΑΪ  «ότι από λάθος της εταιρίας που ανέλαβε την τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη και διεξήγαγε την καταμέτρηση των ψήφων, στο δεύτερο διαγωνιζόμενο ζευγάρι της βραδιάς οι ψήφοι προσμετρήθηκαν λάθος, δηλαδή αποδόθηκαν στον έναν οι ψήφοι του άλλου όπως αυτές μετρήθηκαν στην Κύπρο. Κατά συνέπεια  ανακοινώθηκε λάθος νικητής».

»Επειτα από έλεγχο που έκανε η εταιρεία παραγωγής o νικητής του Cross Battle αποδείχθηκε ότι το κοινό είχε ψηφίσει να περάσει στον ημιτελικό ο  Χρήστος Θεοδώρου και όχι η Κέλλυ Ντούλια όπως ανακοινώθηκε στο λάιβ του “Τhe Voice of Greece”.

»Η εταιρία παραγωγής και ο ΣΚΑΪ «προκειμένου να διασφαλισθεί  η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων ζήτησαν την επανεξέταση όλων των ψηφοφοριών της βραδιάς και πήραν την διαβεβαίωση ότι δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα στην καταμέτρηση, ούτε κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί στο μέλλον.

»Κατόπιν αυτών η Εταιρία παραγωγής αποφάσισε εκτός από τον Χρήστο Θεοδώρου που  είναι ο νικητής της αναμέτρησης να περάσει στον ημιτελικό και η Κέλλυ Ντούλια που αρχικά έχει ανακοινωθεί ως νικήτρια».

Το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον βέβαια κανείς δεν το ξέρει. Το σίγουρο είναι ότι όλοι πλέον θα είναι πιο προσεκτικοί. Αλλά και υποψιασμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: