Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Η απειλή για «μαύρο» στο MEGA θα κινητοποιούσε μετόχους και τράπεζες

Mega (logo)
Ο μόνος τρόπος για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι

Με αφορμή την είδηση ότι καταβλήθηκε ένα 15νθήμερο στου εργαζόμενους του ΔΟΛ. Ο μόνος τρόπος για να πάρουν χρήματα οι εργαζόμενοι του MEGA είναι η απειλή του «μαύρου»! Είναι η μόνη πιθανότητα για να κινηθούν οι μέτοχοι. Όσο το κανάλι παίζει τσάμπα και αποπληρώνονται τα δάνειά του, δεν έχουν κανένα λόγο να κινηθούν!..


Αν οι εργαζόμενοι κατέφευγαν στα Δικαστήρια και δήλωναν ότι δεν αντέχουν να εργάζονται δωρεάν και ταυτόχρονα απεδείκνυαν – όπως στην περίπτωση του ΔΟΛ, ότι με «μαύρο» το κανάλι χάνει την αξία του και μοιραία θα χάσουν και οι τράπεζες, θα είχαν σημαντικές πιθανότητες να κερδίσουν και να ανοίξει κάποιος λογαριασμός!

Μάλιστα σε αντίθεση με τον Σταύρο Ψυχάρη που δεν είχε άλλες δουλειές στην Ελλάδα… Οι δύο βασικοί μέτοχοι του MEGA που δραστηριοποιούνται και σε άλλους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, πιθανότατα θα αντιμετώπιζαν προβλήματα με τις τράπεζες σε περίπτωση που έπεφτε «μαύρο». Διότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να στραφούν – αναζητώντας τα οφειλόμενα, στις υπόλοιπες δραστηριότητες των μετόχων!

Η απειλή του «μαύρου» λοιπόν είναι – ίσως, το μόνο που τρέμουν οι μέτοχοι… Και ταυτόχρονα ο μόνος τρόπος για να πιεστούν, ώστε να δώσουν μια λύση στο πρόβλημα.

Email αναγνώστη Κ.Κ

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: