Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Οι έξοδοι με την οικογένεια και τους φίλους πριν επιστρέψει στο ρεπορτάζ

Τζίμα - Σακελλαρίδης
Στο γνωστό εστιατόριο «Αθηναϊκόν» στη Μητροπόλεως εθεάθησαν πριν λίγες ημέρες να τρώνε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα…
Ωστόσο αυτό που εντυπωσίασε θετικά τους θαμώνες του μαγαζιού όταν αναγνώρισαν το ζευγάρι και προσέλκυσε τα βλέμματα των περισσοτέρων ήταν η παρουσία του μόλις λίγων μηνών παιδιού τους!
Το ζευγάρι συνόδευε συγγενικό τους πρόσωπο που βοηθούσε και στην επίβλεψη του βρέφους… το οποίο για τα δεδομένα του χώρου ήταν ήσυχο και προσαρμόστηκε σχετικά εύκολα, αφήνοντας τους γονείς του να απολαύσουν την έξοδό τους!
Έξοδοι που προφανώς θα μειωθούν δραστικά, αφού πολύ σύντομα η Ράνια Τζίμα επιστρέφει ξανά στη δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ από τη συχνότητα του ALPHA. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε εκτός από τα καθήκοντα του ρεπορτάζ λέγεται ότι της υποσχέθηκαν και δική της εκπομπή! Με άλλα λόγια θα αυξηθούν κατακόρυφα οι υποχρεώσεις της… για αυτό ίσως τις τελευταίες ημέρες φροντίζει να βλέπει τους φίλους της όπως προδίδει και το Facebook…αφού άλλη μία από τις εξόδους των τελευταίων ημερών ήταν με τη δημοσιογράφο του MEGA και κουμπάρα της Αλεξία Τασούλη.
Τασούλη - Τζίμα

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: