Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Χατζηνικολάου: «Ευχαριστώ μωρό μου που με επιβεβαιώνεις...»

 

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ (ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΖΥΓΩΝ!) ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΛΑΚΗ, ΓΕΩΓΙΑΔΗ – ΜΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΟ ΑΥΤΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


Ο Άδωνις Γεωργιάδης είτε θα είναι σε κάποιο στούντιο και θα μιλάει είτε θα βρίσκεται με ένα ραδιόφωνο στο αυτί και μια τηλεόραση στο μάτι για να παρεμβαίνει αστραπιαία. Έτσι, ακριβώς ενήργησε και το πρωί, στη διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real FM. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο χθεσινό επεισόδιο με τη «λειράτη κότα» και το «σκυλί του Σόιμπλε» και τα έψαλλε στον Πολάκη. Για 2-3 λεπτά το καταχέριζε φραστικά, ρίχνοντάς του το μεγαλύτερο...
άδικο. Στο τέλος είπε και κάτι για τον Άδωνη. Μόνο 2-3 λέξεις και όχι για 2-3 λεπτά. «Και ο άλλος ρε παιδί μου», είπε εννοώντας τον Άδωνη, «στην πρώτη κουβέντα ανεβάζει στα κόκκινα».  Αυτό ήταν! Αμέσως μετά το διάλειμμα για διαφημίσεις,  ο Χατζηνικολάου ανακοίνωσε πως έχει μήνυμα του Γεωργιάδη – γραπτό μήνυμα όπως διευκρίνισε. Τι του έλεγε; «Ότι και εσύ αν ήσουν στη Βουλή και πέταγαν μια τέτοια χυδαιότητα για την Κρίστυ, θα την είχες υπερασπιστεί το ίδιο ή και ηχηρότερα». Ο Ν.Χ. απαντώντας επέμεινε ότι δεν χρειάζονταν οι χαρακτηρισμοί, αλλά η συνέχεια έχει πιο μεγάλο ενδιαφέρον.

Το μήνυμα της συζύγου

Αμέσως, στο καπάκι, ήρθε και άλλο μήνυμα. «Να και η γυναίκα μου!» είπε ο Χατζηνικολάου και αποκάλυψε το μήνυμά της: «Τα ίδια θα 'κανες, μου λέει». Μαζί έβγαλε την αμεσότητά του και τη συζυγική του τρυφερότητα (μαζί με μια παιχνιδιάρικη προφανή ειρωνεία) και ας ήταν στον αέρα των ερτζιανών: «Ευχαριστώ μωρό μου, σε ευχαριστώ, να είσαι καλά. Ευχαριστώ αγάπη μου που με επιβεβαιώνεις» είπε. Και πρόσθεσε: «Δεν με πιστεύει κανείς. Πέμπτη Φάλαγγα».

Ο Καμπουράκης 

Προσωπικά το καλύτερο για το επεισόδιο (αν δεν το γνωρίζετε, διαβάστε εδώ, στους Zoornalistas – , υπάρχει και βίντεο), το άκουσα αργότερα στον Real FM από τον Δημήτρη Καμπουράκη: Και τους δύο τους συμφέρει το επεισόδιο γιατί ικανοποιεί τον σκληρό πυρήνα των οπαδών τους, είπε. Σωστός.

http://harddog-sport.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: