Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Πώς κινδυνεύει να γίνει Alter και Τηλεάστυ ο Ant1

Σκορδά - Μπεκατώρου
Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Κάναμε watch ένα μισάωρο χθες από το πρωινό Μπεκατώρου στον Ant1. Νταξει… Την άποψη μας για την presenter (ο θεός να την κάνει) την έχουμε καταθέσει χρόνια τώρα! Ό,τι πιο trash κυκλοφορεί στο ελληνικό πεθαμένο television. Το ερώτημα πλέον είναι άλλο…

Γιατί;
Γιατί ο ...
Ant1 που μας έχει πλασαριστεί και ήταν σε μεγάλο βαθμό κάποτε, το νεανικό channel, το πρωχό κτλ με άρωμα από εξωτερικό, έχει καταντήσει να μας μπουμπουνάει τις καθημερινές μια Σκορδά και τα weekends μία Μπεκατώρου! Αμφότερες με ρηχή, επιφανειακή και άνευρη λαική (με την κακή έννοια) ματιά, καμία φρέσκια σπιρτάδα, ένα παλιακό trashοπροφίλ!

Αναζητείται στέλεχος
Σόρυ ρε guys, να ρωτήσουμε δηλ. Υπάρχει στέλεχος του Ant1 που κάνει watch αυτό το πράγμα τα πρωινά του Σκ με την Μπεκατώρου και μένει ευχαριστημένος; Να μας τον γνωρίσετε! Με την εικόνα μιας ξανθιάς, εντελώς το nothing σε ματιά, που περιφέρεται με 5 νοματαίους σε ένα στούντιο, σκούζει αρούκατα, ακκίζεται και δίνει πάσες για διαφημίσεις; Δηλαδή οκ!

Προλάβετε το κακό
Και όσο για τη Σκορδά, τα είπαμε. Η φετινή αποκάλυψη του απόλυτου nothing! Θα το δείτε! Ξεκινήστε να κάντε πλάνα για την αντικατάσταση της, διότι το thing με τούτη θα πηγαίνει στο όλο και πιο μείον… Διότι οκ. Πήρατε και εσείς ένα προιόν πακέτο φτιαγμένο από το πρώην μουράτο κανάλι (βλ Mega) – το ζεύγος, αλλά guys από τη στιγμή που αυτό έσπασε (με το διαζύγιο), έχει ήδη ξεκινήσει η φθορά.

Απλά μαθηματικά!
Πώς να το θέσουμε απλά… Σκορδά χωρίς Λιάγκα, είναι Alter! Πάρτε το λιανά μπας και το χαμπαριάσετε! Και… Antennas με Σκορδά και Μπεκατώρου σημαία, είναι Alter και Τηλεάστυ! Απλά πράγματα!

Υ.Γ. Κρίμα. Δεν έχουμε άλλο σχόλιο για την περίπτωση του Ουγγαρέζου. Που προκειμένου να βρισκεται στο γυαλί, συμμετέχει σε σαχλαμάρες. Presenter; Ακολούθα Λιάγκα και χώσου δίπλα του! Η μόνη σου tv περίοδος που σου βγήκε ο καλός εαυτός!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume εσείς τώρα για γ@ματο songάκι!)

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: