Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Εκδοτική κυριαρχία ονειρεύεται ο Φώτης Μπόμπολας

Φώτης Μπόμπολας
Από την πτώση του ΔΟΛ 

Ακρατη αισιοδοξία λέγεται ότι έχει κυριεύσει τον Φώτη Μπόμπολα από τη στιγμή που οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ αποφάσισαν κυλιόμενες απεργίες και σταμάτησε η κυκλοφορία των «ΝΕΩΝ» και του «ΒΗΜΑτος»!..

Αν μάλιστα δεν υπήρχε και η 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι εργαζόμενοι της ΠΗΓΑΣΟΣ να δηλητηριάσει τον παροξυσμό συναισθημάτων του εκδότη η χαρά του θα έφθανε στον ουρανό… για τις εξελίξεις στον εκδοτικό χώρο με πιθανολογούμενη την κατάρρευση του ΔΟΛ!

Ο Φώτης Μπόμπολας σύμφωνα με συνομιλητές του προεξοφλεί ότι τα γεγονότα στο συγκρότημα της Μιχαλακοπούλου θα τον καταστήσουν κυρίαρχο στον εκδοτικό χώρο, με το ημερήσιο και κυριακάτικο ΕΘΝΟΣ να αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι του αναγνωστικού κοινού των «ΝΕΩΝ» και του «ΒΗΜΑτος», καθώς και μερίδιο της διαφημιστικής πίτας!

Ωστόσο περισσότερο ψύχραιμοι παραρτηρητές των εξελίξεων στο μιντιακό χώρο, δεν φαίνονται να συμμερίζονται τη χαρά του Φώτη Μπόμπολα, υποστηρίζοντας ότι μεγάλο μέρος του κοινού των εφημερίδων του ΔΟΛ – λόγω της κεντροδεξιάς στροφής τους τα τελευταία χρόνια, το πιθανότερο είναι να στραφούν στην «Καθημερινή»! Φυσικά δεν παραβλέπουν ότι πράγματι η απουσία των δυο εφημερίδων είναι μια ευκαιρία για τον ΠΗΓΑΣΟ να ρεφάρει!

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: