Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

«Χαζό» αποκάλεσε έναν νεαρό δημοσιογράφο ο Νικολά Σαρκοζί


Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί «συνελήφθη» από τον τηλεοπτικό φακό να αποκαλεί έναν δημοσιογράφο χαζό κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στο Σαλόν σιρ Μάρν στα ανατολικά του Παρισιού.

Ο Σαρκοζί έχασε την ... υπομονή του με έναν νεαρό δημοσιογράφο όταν ρωτήθηκε για τις συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και τους απεργούς της χαλυβουργίας ArcelorMittal την Πέμπτη στο Παρίσι.

«Νομίζεις ότι δίνω δεκάρα για αυτά που λες; Τι περιμένεις να σου πω;» είπε ο Σαρκοζί και σχολίασε: «Τι χαζός!»
Στη συνέχεια γύρισε χαμογελαστός προς τον δημοσιογράφο, τον χτύπησε στον ώμο και αφού ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιο είπε: «Είναι καλός, πράγματι. Είναι νέος».

Ο σοσιαλιστής υποψήφιος Φρανσουά Ολάντ επέκρινε τον Σαρκοζί μετά το συμβάν κατηγορώντας τον ότι επιστρέφει στις «ακρότητες» και την «χυδαιότητα» που χαρακτήρισαν την πενταετή θητεία του.

«Νομίζετε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για την διεξαγωγή ενός αξιοπρεπούς δημόσιου διαλόγου;» είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2.
Σύμφωνα με την τελευταία ημερήσια δημοσκόπηση για τις προθέσεις των ψηφοφόρων που διενήργησε η εταιρία IFOP για λογαριασμό του περιοδικού Paris Match, ο Σαρκοζί φέρεται να εξασφαλίζει το 28% των ψήφων κατά τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στις 22 Απριλίου έναντι 26,5% του Ολάντ. Ο Ολάντ, όμως, θα επικρατούσε στον δεύτερο γύρο με 53,5% έναντι 46,5% του Σαρκοζί.
Πηγή in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: