Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

«Βρέχει» αρχισυντάκτες στην ΕΡΤ


Το τελευταίο διάστημα στην ΕΡΤ παρατηρείται «οργασμός» στη στελέχωση της Διεύθυνσης Ειδήσεων, αφού οι αρχισυντάκτες φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Προφανώς ο διευθυντής, Βασίλης Μπίτσης βλέποντας πως η ΝΕΤ έχει τόσα ..αποκλειστικά αποφάσισε να οργανώσει με τον καλύτερο τρόπο τη Διεύθυνση Ειδήσεων.

Μάθαμε λοιπόν από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ πως ... τοποθετήθηκαν έξι νέοι αρχισυντάκτες! Ο Ευστράτιος Μπαλής, ο Βαγγέλης Γιακουμής, η Αγγελική Αγγελοπούλου, η κα Κονταξή στις εξωτερικές ειδήσεις και δυο ακόμη για το ραδιόφωνο. Αν εξαιρέσουμε την κυρία Κονταξή στο εξωτερικό δελτίο και την έμπειρη κυρία Αγγελοπούλου που είναι αρχισυντάκτρια του δελτίου τα τελευταία χρόνια, κανείς δεν κατάλαβε τους νέους τίτλους για τους δυο πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, οι οποίοι μάλιστα είναι συμβασιούχοι.

Κανείς στο Ραδιομέγαρο δεν μπορεί να κατανοήσει τη συγκεκριμένη απόφαση, για το είδος της αρχισυνταξίας που θα παρέχουν οι δυο πολιτικοί συντάκτες. Δηλαδή η κα Αγγελοπούλου, δεν αρκούσε και έπρεπε να «βαπτιστούν» ακόμη δυο συνάδελφοι; Να υποθέσουμε λοιπόν ότι περισσεύουν χρήματα στην ΕΡΤ και με κάποιο τρόπο έπρεπε να «επενδυθούν»; Ή μήπως η απόφαση είναι φυτευτή; Αναμένουμε απαντήσεις!

ΥΓ Καλό θα ήταν η ΕΡΤ να ανακοινώσει δημόσια μέσω της Διαύγειας τον αριθμό των αρχισυντακτών της Διεύθυνσης Ενημέρωσης, διότι η φημολογία κάνει λόγο για έναν προς δυο, δηλαδή, ένας αρχισυντάκτης ανά δυο συντάκτες!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: