Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Tα άπαντα των προσβολών του Τραμπ


τύπωσαν οι New York Times

Λίγο πριν την κάλπη για το Λευκό Οίκο, η εφημερίδα New York Times -την οποία ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βάλει στην κορυφή των «διεφθαρμένων ΜΜΕ που τον πολεμούν με ψέματα»- αποφάσισαν να αφήσουν τον ρεπουμπλικανικό υποψήφιο να εκφραστεί ελεύθερα. Έτσι, τύπωσαν όλες τις προσβολές που έχει εξαπολύσει στο Twitter από τότε που είναι υποψήφιος χωρίς περαιτέρω σχόλια, αφήνοντάς τα λόγια του να μιλήσουν για τον ίδιο...


Το αποτέλεσμα ήταν ότι οι αναρτήσεις του Τραμπ, τυπωμένες στο χαρτί, έπιαναν ένα ολόκληρο δισέλιδο. Με μικρά γράμματα.

Το πώς χειρίζεται ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και κυρίως στο Twitter, είναι ένα κεφάλαιο από μόνο του: Ο Τραμπ έχει τη φήμη κάποιου που θα κάθεται να αναρτά προσβλητικά μηνύματα στο Twitter ακόμη και τα ξημερώματα.

Οι ΝΥΤ κατηγοροποίησαν τις προσβολές ανά: Πολιτικούς των Δημοκρατικών, πολιτικούς των Ρεπουμπλικανών, δημοσιογράφους και οργανισμούς ΜΜΕ, τηλεοπτικές εκπομπές, διασημότητες, την εκλογική διαδικασία, πολιτικές ομάδες και οργανώσεις, και χώρες/περιοχές.

Τα «άπαντα» έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα των New York Times. Στην κορυφή βρίσκεται, αναμενόμενα, η αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον, όπως και οι προηγούμενοι υποψήφιοι για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: