Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Ο τσάμπας πέθανε για τους καναλάρχες ανεξάρτητα από την απόφαση του ΣτΕ

τσάμπας πέθανε
Από “δω και πέρα όποιος θέλει κανάλι θα βάζει το χέρι στην τσέπη

Κάποιοι θερμοκέφαλοι οπαδοί της διαπλοκής στα κόμματα και στα ΜΜΕ έχουν σχεδόν προεξοφλήσει την απόφαση του ΣτΕ και με το ζόρι κρατιούνται για να μην κατέβουν στην Ομόνοια να πανηγυρίσουν, θεωρώντας βέβαιο ότι ο νόμος θα κριθεί αντισυνταγματικός...

Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Λοβέρδου, το Ποτάμι κι άλλες δημοκρατικές δυνάμεις που υπερασπίζονται ξεδιάντροπα ένα τηλεοπτικό καθεστώς παράνομο, σύμφωνα με παλαιότερη απόφαση του ΣτΕ την οποία αγνόησαν… τώρα ξαφνικά κόπτονται για τη νομιμότητα και το Σύνταγμα, επειδή απειλούνται συμφέροντα με τα οποία πορεύτηκαν για χρόνια… Μόνο που άδικα χαίρονται, διότι το θέμα δεν είναι αν ο νόμος βγει αντισυνταγματικός ή όχι! Το θέμα για τους «συνηγόρους» των συμφερόντων των καναλαρχών είναι αν θα πληρώσουν ή όχι!

Ανεξάρτητα λοιπόν από την απόφαση του ΣτΕ από δω και πέρα κι αυτό οφείλουμε να το πιστώσουμε στην κυβέρνηση έχει γίνει συνείδηση, είναι ξεκάθαρο πια, ότι όποιος θέλει κανάλι θα πρέπει να πληρώσει και μάλιστα βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Είναι σαφές ότι ακόμη και ο συγκεκριμένος νόμος να κριθεί αντισυνταγματικός, η ΝΔ, οι Λοβέρδοι και οι Βενιζέλοι θα πρέπει να αποδεχθούν πια ότι ο νέος νόμος που θα φέρει η κυβέρνηση και με τον  οποίο θα ξαναγίνει διαγωνισμός θα υπάρχει τίμημα που θα ορίζει το κόστος της άδειας και μάλιστα θα ειναι τσουχτερό, αφού η εμπειρία πλέον μπορεί να το τοποθετήσει πέριξ των 30 εκ ευρώ. Με άλλα λόγια το τσάμπα για τους καναλάρχες πέθανε! Οποιος θέλει κανάλι θα πληρώσει για να αποκτήσει άδεια και να εκπέμπει νόμιμα! Αυτό «κλείδωσε» και είναι ξεκάθαρο στη συνείδηση του ελληνικού λαού, είτε ο νόμος βγει συνταγματικός είτε όχι! Το τσάμπα πέθανε!

Άρα πριν κάποιοι βιαστούν να διακρίνουν νικητές και ηττημένους στην απόφαση του ΣτΕ… Ας το αφήσουν ανεπηρέαστο να αποφασίσει… Διότι, οι καναλάρχες θα πληρώσουν για να έχουν κανάλι και αυτό πια δεν αλλάζει, όσο και να φωνάζουν οι Βενιζέλοι και οι Λοβέρδοι… 27 χρόνια τους προστάτευαν για να μην πληρώσουν… Όλη η φασαρία για αυτό γίνεται κι ας μη το παραδέχονται… Κι αυτή είναι η νίκη της κοινωνίας έναντι της διαπλοκής και των κομμάτων που τη στηρίζουν τόσα χρόνια!
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: