Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Σε βαρύ κλίμα ξεκινά τα επόμενα 24ώρα ο νέος γύρος συζητήσεων Βαρδινογιάννη – Σαββίδη

Σαββίδης - Τζίγγερ
Σε βαρύ κλίμα αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές της εβδομάδας ο νέος γύρος συνομιλιών της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη διερευνώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας στο STAR… Εξαιτίας της πρόθεσης της κυβέρνησης να καταθέσει το βράδυ της Παρασκευής τροπολογία που θα ορίζει τις ποινές στα κανάλια που εκπέμπουν παράνομα.

Οι ...
ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών που δεν αδειοδοτήθηκαν εξέλαβαν την τροπολογία που στη συνέχεια «πάγωσε», ως «αιτία πολέμου», με αποτέλεσμα να σκληρύνουν τη στάση τους σε όλα τα επίπεδα.

Το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε τα τελευταία 24ώρα – σύμφωνα με πηγές, αναμένεται να επηρεάσει καθοριστικά τις συζητήσεις Βαρδινογιάννη – Σαββίδη, χωρίς ωστόσο να προδικάζει το αποτέλεσμα. Γίνεται όμως ξεκάθαρο ότι η πλευρά του STAR θα προσέλθει στο νέο γύρο των συνομιλιών αυστηροποιώντας τις θέσεις της, οι οποίες θα είναι πλέον λιγότερο ευέλικτες.

Κατά τα άλλα σημειώνεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης που επέστρεψε στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες θα συναντήσει σε λίγα 24ωρα τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και από την πρόταση που θα του καταθέσει για την επόμενη ημέρα του STAR, θα εξαρτηθεί το μέλλον της συνεργασίας τους.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: