Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ο Παππάς αναγκάστηκε να γίνει και δημοσιογράφος…


Ο πειθαρχικός έλεγχος δεν έχει σχέση με τα προσωπικά δεδομένα του δικαστή. Το «ΒΗΜΑ» ασχολήθηκε με αυτά…
Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς εξήγησε στην Σία Κοσιώνη του ΣΚΑΪ και στους τηλεθεατές, αυτό, που όλες αυτές τις μέρες δεν είχε γίνει διακριτό: δηλαδή πώς άλλο τα προσωπικά μηνύματα του δικαστή (την δημοσιοποίηση των οποίων καταδικάζει) και άλλο ο πειθαρχικός έλεγχος, για το αν έδωσε τα θέματα στη σχολή δικαστών σε υποψήφια.
Και στις περαιτέρω ερωτήσεις της Κοσιώνη ξεκαθάρισε: Ο υπουργός Δικαιοσύνης ήταν αναγκασμένος να διατάξει πειθαρχική έρευνα, μόλις το θέμα δημοσιοποιήθηκε στην Βουλή. Και η «Αυγή» έγραψε το όνομα του δικαστή, μια μέρα.. 

 μετά την αναφορά που έκανε σε αυτό ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, χωρίς να αναφερθεί στα προσωπικά μηνύματα, αλλά στον πειθαρχικό έλεγχο.
Τέλος, πρόσθεσε, πως για τα προσωπικά δεδομένα του δικαστή, εκτενές ρεπορτάζ είχε το «Κυριακάτικο Βήμα», «κατά τον τρόπο που το συνηθίζει»…

***
Η ερώτηση ήταν «γιατί δεν περιμένατε την απόφαση του ΣτΕ και μετά να κάνετε των διαγωνισμό για τις άδειες». Ο Παππάς απάντησε αμέσως, πως «αυτό είναι η άποψη της ΝΔ».
Ταράχτηκε η Σία (καθώς έχει και το προηγούμενο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου). «Είναι υπαινιγμός για μένα;», ρώτησε τον υπουργό.
Κι εκείνος της απάντησε «όχι».
Η αλήθεια να λέγεται…

***
Η «αεροσυνοδός» του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη, είπε στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, πως η λέξη «αεροπειρατεία», που έχει χρησιμοποιήσει, «έχει μια ιδιαίτερη φόρτιση».
«Βεβαίως», της απάντησε ο Παππάς. «Δε θυμάστε τι έγινε το 1989;» (με τα ντου της αστυνομίας και των εισαγγελέων στον Υμηττό, για να κατεβάσουν τις κεραίες).
Αλλά η Σία δεν το θυμόταν. Ήταν μικρή τότε…  
- nonews-news

zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια: