Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Οι bloggers, ο πυροσβέστης και... το παγκάκι

Βερύκιος, Παππάς, Δάρρας, Κυριάκος
Γιατί έκλαψε ο Βερύκιος;

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Στα channels guys το έχουν τερματίσει, το έχουμε πει; Ε, το χουν γονατίσει! Κάναμε watch ένα απόσπασμα από το δελτίο του Ant1 την επομένη της απόφασης του ΣτΕ. Και είχαν βάλει οι απίθανοι τον Νίκο Παππά σε φωτο με ένα ηχητικό τρομοκρατίας από πίσω να ακούγεται … άλλο πράγμα! Μα το God, προς στιγμή νομίζαμε ότι επρόκειτο για τον Παλαιοκώστα!

Στα γενέθλια πάντως είχε πλαντάξει…

Οι άλλοι απέναντι στον Alpha είχαν άλλο ωραίο θέμα, πιο πιασάρικο: τους εργαζόμενους να πανηγυρίζουν, να συγκινούνται, να ανακουφίζονται (δεν τους είχε έρθει το μαντάτο προφανώς ακόμα ότι δεν θα πληρωθούνε! Ντόιν!) την ώρα που έπαιρναν στο κοντρόλ την είδηση για την αντισυγματικότητα του νόμου Παππά. Ξεχωρίσαμε βέβαια το ζουμάρισμα στα υγρά μάτια του Βερύκιου… Βρε σίγουρα έμπηξε τα κλάματα τούτος για την απόφαση του ΣτΕ; Διότι ήταν και η γιορτή του president και είθισται να τα μπήγει!

Στα @ρχιδι@ μας
Για σχόλιο κρατάμε ανθρώπου που έκανε watch μαζί μας το δελτίο του Ant1 και αφού ολοκληρώθηκε το θέμα του ΣτΕ, άρχισε να χώνει τους δικαστές ειρωνευόμενος για το πόσο ανεπηρέαστοι είναι και το πόσο στα @ρχίδι@ μας είναι αν κλείσουν τα channels, όταν έχουν υπογραφεί μνημόνια και έχουν κατακρεουργήσει συντάξεις και δεν άνοιξε ρουθούνι! Μπλα μπλα μπλα… Μιλάμε για σιχτίρισμα ο viewer!

Πυροσβέστης 
Και μετά έχεις τους πολιτικούς. Ξεκινάμε από τους της αντιπολίτευσης. Είναι και τούτοι, αλλού για αλλού! Στη νωχελική κοσμάρα τους! Στον αυτόματο! Εκεί που θα τους ήθελες να ναι σπιρτάδα, να πετάει σπίθα το μάτι τους και να λες τουλάχιστον υπάρχουν κι αυτοί… Έχεις τον Κούλη! Ε μα τα sorry μας. Υπάρχει άνθρωπος που στα μάτια του Κούλη βλέπει καμία σπίθα; Καμία φωτιά; Καμία φλόγα; Πυροσβέστης ο άτιμος! Σβήνει πυρκαγιά στο δευτερόλεπτο! Δεν την αφήνει να πάρει ανάσα!

Bloggers
Οι δε οι άλλοι της κυβέρνησης, τούτοι δεν είναι πολιτικοί, όχι όχι… Τούτοι guys μου είναι bloggers! Το τι ανακοίνωση μπουμπουνάνε καθημερινά, είναι σαν να έχουν σάιτ και να το γεμίζουν με αναρτήσεις… Συνάδελφοι! Οι αντιδράσεις τους είναι κυρίως, τηλεοπτικού – ιντερνετικού χαρακτήρα. Διότι για να κάνουμε understood, υπήρχε λόγος με το που ανακοινώθηκε η απόφαση του ΣτΕ να κάνει βραδιάτικο εσπευσμένο δήλωση στην κάμερα η Γεροβασίλη; Γιατί δηλ; Επειδή της το είπαν τα κανάλια;

Προς τι η κ@λοπιλάλα;
Ο Νίκος Παππάς υπήρχε λόγος αργά το βράδυ της απόφασης του ΣτΕ να κάνει δήλωση στην ΕΡΤ και πουρνό πουρνό με την τσίμπλα στο μάτι να είναι στο στούντιο της κρατικής για συνέντευξη; Και σε ποιους ε βιάστηκε να πάει! Στον Δάρρα και στον Δαράκη! Στα αστροπελέκια! Στους παγκάκι! Που καθόντουσαν στο τρέιλερ και λέγανε τις κρυάδες! Να πεις δηλ ότι πήγαινε και σε καμία σοβαρή εκπομπή…

Το 24ωρο της κυβέρνησης
Άσε άνθρωπε μου λίγο χρόνο να σκεφτείς, να κοιμηθείς, να χαλαρώσεις και μετά ανακοινώνεις! Προς τι όλη αυτή η προχειρότητα; Διότι αποκλείεται όλοι αυτοί της κυβέρνησης με τους ρυθμούς που είναι στις τηλεοράσεις, στα ραδιόφωνα και στα ιντερνέτια να κάνουν πολιτική. Με το nothing! Δεν βγαίνουν οι χρόνοι! Βάλε και ένα φαγητό και μία τουαλέτα, τελείωσε η day! Τι να σου κάνουν 24 hours!

Αμπάχα μπούχα είπαμε; Άντε γεια και wind στα πανιά!
(volume για κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό songάκι!)


enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: