Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Τέλος η NEΡΙΤ Sports από το δορυφόρο Eutelsat 3D



Μήπως να εξηγήσει η ΝΕΡΙΤ επίσημα και δημόσια σε ποια σημεία και με ποιο τρόπο θα λαμβάνουν οι τηλεθεατές το ΝΕΡΙΤ Sports το οποίο μετά το Μουντιάλ θα γίνει ΝΕΡΙΤ 2; Μήπως να παραδεχθεί πως σπρώχνει τους πολίτες να πληρώσουν θέλουν δεν θέλουν συνδρομητικές πλατφόρμες όπως της Nova ή του ΟΤΕ για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ; Μήπως να εξηγήσει αν έλαβε χρήματα από ...τις συμφωνίες της με τον ΟΤΕ και τη Nova στους οποίους έδωσε το ΝΕΡΙΤ Sports και το σύνολο των αγώνων του Μουντιάλ;
Αναδημοσίευση από το digitaltvinfo.gr

Eκτός δορυφορικής μετάδοσης από το δορυφόρο Eutelsat 3D βρίσκεται πλέον η ΝΕΡΙΤ Sports με την έναρξη των αγώνων του Μουντιάλ. Στα πρότυπα των ευρωπαϊκών τηλεοπτικών καναλιών που κατέχουν τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου, η ΝΕΡΙΤ κατέβασε την ελεύθερη μετάδοση του προγράμματος εξαιτίας των δικαιωμάτων. Το παράδοξο είναι όμως ότι συνεχίζεται η ελεύθερη μετάδοση του πρώτου καναλιού της ΝΕΡΙΤ από αυτή τη θέση, στο πρόγραμμα της οποίας συμπεριλαμβάνονται πολλοί και σημαντικοί αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το προηγούμενο διάστημα η ΝΕΡΙΤ Sports μεταδιδόταν στη θέση του ελεύθερου γαλλικού καναλιού TV5, κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων αθλητικών εκδηλώσεων. Πλέον το TV5 μεταδίδεται μόνο του από αυτή τη θέση. 
Η ενημέρωση για τη διακοπή της μετάδοσης της ΝΕΡΙΤ Sports από τον Eutelsat 3D και το μπουκέτο της Nova Επίγεια έγινε με δελτίο τύπου στις 5 Ιουνίου, όμως σε προηγούμενο δελτίο τύπου υπήρχε η ανακοίνωση ότι η μετάδοση των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και άλλων σχετικών εκπομπών, θα γινόταν από αυτήν ακριβώς τη δορυφορική θέση, 
Οι αντιτιθέμενες αυτές αναφορές έφεραν τελικά σύγχυση και προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά στους τηλεθεατές τις επόμενες ημέρες, αφού δεν γνώριζαν από που τελικά θα δουν την ΝΕΡΙΤ Sports.
Η ΝΕΡΙΤ Sports μεταδίδεται ελεύθερα πλέον μόνο όπου υπάρχει ψηφιακή εκπομπή και αναλογικά σε άλλες συχνότητες που διέθετε η ΕΡΤ, άγνωστο ωστόσο σε ποιες και με ποιό τρόπο.


http://greektv-com.blogspot.gr/2014/06/ne-sports-eutelsat-3d.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: