Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Πόλεμο με τη Δικαιοσύνη κηρύσσει ο Βενιζέλος

venizelos
Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη ότι το Μαξίμου έδωσε εντολή να μπει τέλος στις εργασίες της Βουλής τον Ιούνιο, ακριβώς την ημέρα που έφθανε η δικογραφία των γερμανικών υποβρυχίων. Απειλές από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κατά των αρμόδιων εισαγγελέων.


Οργισμένος είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, από τη διαβίβαση της δικογραφίας για την υπόθεση των υποβρυχίων και εξετάζει το ενδεχόμενο να ...υποβάλει αίτημα διενέργειας πειθαρχικής έρευνας στον Άρειο Πάγο.

Όπως ανέφερε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, ο χειρισμός εκ μέρους της εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, Πόπης Παπανδρέου, να διαβιβάσει δικογραφία στο παραπεμπτικό της οποίας αναφέρεται ότι «από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης» των κ.κ. Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση των υποβρυχίων, εγείρει πολιτικό ζήτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται το ΠΑΣΟΚ να ζητήσει από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, την αναζήτηση ενδεχόμενων πειθαρχικών ευθυνών της Πόπης Παπανδρέου.

Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς δεν είχε την αρμοδιότητα να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση και να κάνει οποιαδήποτε αξιολόγηση.
«Σκεφτόμαστε να ζητήσουμε πειθαρχική έρευνα από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η ενέργεια της κ. Παπανδρέου είναι απαράδεκτη νομικά και εγείρει πολιτικό ζήτημα» υπογράμμισε ο Παναγιώτης Ρήγας.

Κωνσταντοπούλου: Αντιδημοκρατικές εργολαβίες Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ

«Αποκαλύπτονται περίτρανα οι προκλητικές και δύσοσμες αντιδημοκρατικές εργολαβίες της κυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, που εργάζονται συνεταιρικά εναντίον της διαφάνειας και υπέρ της συγκάλυψης ποινικών και πολιτικών ευθυνών, που βαρύνουν τους επιτελείς τους», σημειώνει χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως «πρωταθλητή στις υπό παραγραφή υποθέσεις» τον κ. Βενιζέλο.





efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: