Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Το πάρτι του Στουρνάρα: Σουβλάκια, μπύρες και «Είμαι αετός χωρίς φτερά»

Το πάρτι του Στουρνάρα: Σουβλάκια, μπύρες και «Είμαι αετός χωρίς φτερά» -Γιατί κ
Αν και δήλωσε λάτρης του σούσι φεύγοντας από το υπουργείο Οικονομικών- με αποτέλεσμα να γίνει και σύνθημα στα χείλη των καθαριστριών- στο αποχαιρετιστήριο πάρτι του ο Γιάννης Στουρνάρας τίμησε τα σουβλάκια. Αλλά δεν είχε προβλέψει κάτι, με αποτέλεσμα αρκετοί από...
τους καλεσμένους του να αποχωρήσουν άρον-άρον.

Ο κ. Στουρνάρας έκανε πάρτι στο σπίτι του όχι επειδή έφυγε από το υπουργείο Οικονομικών, ούτε επειδή ανέλαβε κεντρικός τραπεζίτης, αλλά για να ευχαριστήσει τους πρώην συνεργάτες του. Παρήγγειλε σουβλάκια, πίτσες, μπύρες, κρασί, ενώ έβαλε ελληνική και ξένη μουσική, αν και η γιορτή ξεκίνησε με το «Είμαι αετός χωρίς φτερά», όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης. Προσκεκλημένοι ήταν όλοι, από σύμβουλοι και ειδικοί γραμματείς, μέχρι κλητήρες και οι αστυνομικοί του πρώην υπουργού.

«Τα σουβλάκια είναι μία προσφορά του Σταϊκούρα», φώναξε κάποια στιγμή χαμογελώντας ο κ. Στουρνάρας. Είχε κάνει και κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής του υπουργείου αναφορά στην προτίμηση του πρώην συνεργάτη του σε αυτά, την ώρα που εκείνος έτρωγε σούσι στα ξενύχτια στο ΥΠΟΙΚ. Αμέσως βέβαια συμπλήρωσε ότι κάνει πλάκα και ότι τα είχε αγοράσει ο ίδιος.

Το μόνο που δεν υπολόγισε ο κ. Στουρνάρας ήταν πως επρόκειτο για βραδιά Μουντιάλ, με την Εθνική ομάδα να αντιμετωπίζει την Κολομβία. Ετσι, επειδή δεν υπήρχε τηλεόραση, ορισμένοι επέλεξαν το ποδόσφαιρο και έφυγαν σχεδόν μόλις πήγαν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: