Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Δεύτερος τόνος ηρωίνης βρέθηκε στο Κορωπί

 narkotika
Ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση του Λιμενικού το βράδυ του Σαββάτου, με τη συνδρομή της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν σε αποθήκη στο Κορωπί 986 κιλά ηρωίνης που συνδέονται με τον εντοπισμό πριν από μια εβδομάδα πάνω του ενός τόνου ηρωίνης στην ίδια περιοχή - 14 συλλήψεις.


Νέες ποσότητες ναρκωτικών εντοπίστηκαν σε αποθήκη στο Κορωπί Αττικής και συγκεκριμένα στην... περιοχή Λαμπρικά έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση του Λιμενικού, στην οποία συμμετείχαν και δυνάμεις της αστυνομίας.

Πρόκειται για 986 κιλά και 600 γραμμάρια ηρωίνης που, σύμφωνα με πληροφορίες, συνδέονται με τον εντοπισμό πριν από μια εβδομάδα πάνω του ενός τόνου ηρωίνης σε άλλη αποθήκη στο Κορωπί, για την οποία έχουν ήδη προφυλακισθεί εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας 40χρονος εφοπλιστής.

Όλα τα ναρκωτικά φέρεται να είχαν μεταφερθεί στην Ελλάδα με το φορτηγό πλοίο «NOOR-1», σημαίας Τόγκο, που βρισκόταν εδώ και καιρό στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας και παρακολουθούνταν από τις διωκτικές αρχές.

Το συγκεκριμένο πλοίο αποκλείστηκε το βράδυ του Σαββάτου και συνελήφθησαν τα 10 μέλη του πληρώματος και άλλα τέσσερα άτομα που φέρονται ως στελέχη της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο Ελληνες (μία γυναίκα που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας και ένας άνδρας που φέρεται να έχει βοηθήσει στη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών στην έπαυλη στη Φιλοθέη και ήταν υπό διαρκή παρακολούθηση εδώ και καιρό από την ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά), και 12 Τούρκοι, εκ των οποίων οι 10 αποτελούν το πλήρωμα του δεξαμενόπλοιου.

Οι συλληφθέντες κρατούνται στο κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά και αύριο (Δευτέρα) αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πειραιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: