Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Στα λόγια μένει το success story, δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση η Τρόικα


«Σπεκουλαδόρους» και «πρόθυμους ηλίθιους» χαρακτήρισε πρόσφατα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας όσους επιθυμούν την έξοδο της χώρας από το ευρώ ενώ επεσήμανε πως «πιστεύω βαθύτατα, από την καρδιά μου, ότι ο λογαριασμός βγαίνει».

Επίσης, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, τονίζει ότι το κλίμα για τη χώρα μας έχει αλλάξει εντυπωσιακά κι ότι έχουμε κερδίσει ξανά την απόλυτη εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων.

Την ίδια ώρα, το σύνολο του Τύπου αναφέρει ότι η Τρόικα...




...αξιώνει νέους σκληρούς όρους για το ελληνικό πακέτο κι ότι ζητά μέχρι και τη μεταφορά του ΤΑΙΠΕΔ εκτός Ελλάδας, κάτι που αν γίνει θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό.

Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Πώς γίνεται να ισχύουν αυτά που λένε οι Στουρνάρας και Σαμαράς και ταυτόχρονα στις πράξεις οι Ευρωπαίοι να μην μας δείχνουν καμία εμπιστοσύνη; Γιατί «ζητούν τα κλειδιά» όπως γράφει η φιλοκυβερνητική Realnews αφού υποτίθεται ότι ζούμε το success story της κυβέρνησης Σαμαρά;

Είναι σαν να λες στην αγαπημένη σου «μωρό μου, ξέρω ότι δεν θα με απατήσεις ποτέ» αλλά ταυτόχρονα να απαιτείς να μείνει κλειδωμένη μέσα στο σπίτι και να μην βλέπει άνθρωπο! Ωραία εμπιστοσύνη.

parapolitiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: