Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Η αγωνία της Μάρας και το μήνυμα που δεν πέρασε στον κόσμο



@ Ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν και κουβεντιάζονται στο Star. Τα περισσότερα αφορούν το «δέσιμο» των νέων ανθρώπων του νέου δελτίου. Πάντως, είτε «δέσουν» είτε δεν, εκεί κατά τα Χριστούγεννα θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές, με…
ανατρεπτικό χαρακτήρα, οπότε το αν θα «δέσει» το όποιο «γλυκό» θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Τέτοια, θα είναι η ένταση της αλλαγής, οπότε…

@ Η κυρία Ζαχαρέα, πάντως, παραχωρώντας συνέντευξη στη “Real” (αντιληπτό), τοποθετήθηκε επί της θεματολογίας του καναλιού, η οποία «έχει αλλάξει εδώ και ένα χρόνο, ειδικά τους τελευταίους μήνες πολύ περισσότερο» (!). Για τους.. τελευταίους μήνες, ναι, ήταν σαφές το «σκορτσάρισμα», για τον προηγούμενο χρόνο πάλι, όχι. Και συνεχίζει: «Δεν έχει περάσει το συγκεκριμένο μήνυμα στον κόσμο τόσο, όσο θα ήθελα. Σας το είπα και πριν: Είναι δύσκολο, όταν έχεις περάσει στον τηλεθεατή μια συγκεκριμένη αντίληψη για χρόνια, να του δημιουργήσεις μια άλλη αίσθηση πολύ σύντομα». Κανένα πρόβλημα. Πολύ σύντομα, τηλεθεατές και εμπλεκόμενοι στο κανάλι θα το λάβουν το μήνυμα. Αυτό αρκεί.

@ Το εντυπωσιακό με τα όσα συμβαίνουν στον ΔΟΛ – εκτός από τον αριθμό των απολύσεων και των τριψήφιου αριθμού προγραφών που ετοιμάζονται για τον Δεκέμβριο, όταν θα λήγουν πολλές συμβάσεις – είναι ο τρόπος με τον οποίο φεύγουν οι εργαζόμενοι. Σχεδόν βρίζοντας και «κλωτσώντας» και φυσικά ούτε λέξη περί συναδελφικής αλληλεγγύης. Εδώ, τον πρώτο λόγο έχουν οι κατεστραμμένες σχέσεις, το κεφάλι του ψαριού της γνωστής παροιμίας να ‘ν’ καλά.

@ Βράζει με το ζουμί του το σύστημα της ΔΤ. Βλέπεις, δεν ‘φτάναν όλα, υπάρχουν και τρεις καραμπινάτες περιπτώσεις δημοσιογράφων, που συγκεντρώνουν όλο το μένος των ανθρώπων που πίστευαν στη διαύγεια του διαγωνισμού και (ξαφνικά) ενημερώνονται ότι η μία πήγε και τσαμπουκαλεύτηκε, ο άλλος γνώριζε όλους όσους έπρεπε να γνωρίζει και πάει λέγοντας.

@ Και διαύγεια λέγοντας, αλήθεια, στην άλλη τη «Διαύγεια» την ηλεκτρονική, πότε με το καλό θα ανέβουν τα αποτελέσματα του πρώτου διαγωνισμού; Εκτός κι αν ισχύουν τα όσα λέγονται, ότι δηλαδή, όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι θα τραβήξει έως την άνοιξη, εκτός (εκλογικού) απροόπτου;

@ Πώς ξανασμίγουνε – κυριολεκτικά – τ’ αηδόνια! Ο Γιάννης Ξανθούλης (φωτο) επιστρέφει στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Άλλωστε, ο συγγραφέας είχε αποχωρήσει, όταν η μουσική «έφυγε» και γύρισε μαζί της. Να και ένα καλό νέο για το ραδιόφωνο του Ομίλου Αλαφούζου.

@ Ενδιαφέρουσα και η μεταγραφή του Γιάννη Πετρίδη στον “Βήμα FM” σε μία μάλλον ταλαιπωρημένη ζώνη (18.00-20.00) που ελπίζει να “ξεκουραστεί” πάνω στην εμπειρία του.

@ Πολλά, χολερικά και σχεδόν μακάβρια γράφτηκαν για τη «μετακόμιση» Κωστόπουλου στην πρωινή ζώνη το Mega. Μα, γιατί; Είναι προφανές, πρώτον, ότι η κρίση γεννά ευκαιρίες και δεύτερον ότι αυτό τον καιρό, ο (ψυχ)ιατρικός όρος «κρίση πανικού» αποκτά κι άλλες αναγνώσεις και μεταφράσεις. Τώρα, το στοίχημα στο Μεγάλο Κανάλι δεν είναι τα ποσοστά τηλεθέασης. Είναι εάν ο πολύπειρος παρουσιαστής, πρώην ισχυρός της ΙΜΑΚΟ, αντέξει να διατηρήσει – όχι φιλικές, προς Θεού! – απλώς τυπικές σχέσεις με τους συντελεστές της εκπομπής.
- από το mediablog

Δεν υπάρχουν σχόλια: